Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapi és mai ovutesztem?...

Tegnapi és mai ovutesztem? Szerintetek? (Kép)

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 27. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem holnap vagy holnapután lesz esetleg ovud.A tesztcsíknak erősebbnek kell lenni mint a conrtol csíknak!
2014. febr. 27. 15:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem kell erosebbnek lennie, de ugyan olyannak igen. Ezek meg negativak, de holnapra jo esellyel lehet pozi is.

En csinalok ilyenkor delelott es keso delutan is.

2014. febr. 27. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem még nem pozitív.

Ugye este csinálod, mindig ugyanabban az időben és betartod, hogy előtte két órával legalább nem iszol?

2014. febr. 27. 15:44
 4/8 A kérdező kommentje:

délután 3 körül szoktam csinálni és igen betartom a nem ivás-pisilés szabályát. 1-2 korty vizet ittam csak.

ma van a ciklus 14. napja (28 naposak ciklusaim)

Eddig nem ezt a fajta tesztet használtam.

De pl múlt hónapban sem volt egyforma erös csíkom mégis teherbe esetem,csak korai vetélés lett belöle sajnos :S

2014. febr. 27. 16:28
 5/8 A kérdező kommentje:

fél 5 óta nem ittam tényleg egy kortyot sem és pisilni sem voltam. ilyen lett a tesztem,azt hiszem ez pozi :)

[link]

2014. febr. 27. 19:08
 6/8 A kérdező kommentje:

ezen jobban látszik

[link]

2014. febr. 27. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Pozi
2014. febr. 27. 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez szép erős! :) Jó szórakozást ;)

(hajrá pocak alatt párna és gyertyaállás :D :D)

2014. febr. 27. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!