Vasárnap (febr.23), , kellett" volna megjönnie a mensimnek. De még semmi eddig. A párommal baba projekten vagyunk. Szerintetek ha ma vagy holnap csinálok tesztet az ki mutatja ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
nagyon szeretnénk már babyt..2014. febr. 26. 14:57
11/16 anonim válasza:
szia! hát nögyogyászhoz csak 5-6hetesen szoktak menni,pont ezért meert ö hamarabb nem tudja megállapitani h van e terhesség,illetve ha vérvételt kérsz akkor viszont az 100százalékosan biztos h megmondja h terhes vagy e vagy nem! ezért ln ajánlom neked a vérvételt! remélem sikerrel jársz! :) majd ird meg milett (R)
12/16 A kérdező kommentje:
rendben.. köszönöm a tippeket :) majd írok ha valami van..
2014. febr. 28. 18:27
13/16 A kérdező kommentje:
csináltam ma X-Epil tesztet az is negatív de még mindíg nem jött meg.. a teszt 9 nap késés után nem hazudik már ugye?..
2014. márc. 4. 16:10
14/16 anonim válasza:
hát szerintem nem,valami más miatt késhet az,
15/16 anonim válasza:
Na mi van?Am meg a nőgyógyász rögtön meg tudja állapítani van e baba!Már csak a vizsgálatból!Plusz ott az ultrahang!Nem kell 5-6 hétig várni!!!!!!!!!
16/16 A kérdező kommentje:
voltam vérvételen.. negatív lett és még az nap meg is jött.. kértem nődokihoz időpontot meg nézetem magam hogy van e valami baj velem mert már 1 éve próbálkozunk sikertelenül.. :(
2014. márc. 8. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!