Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3hete voltunk a párommal...

3hete voltunk a párommal együtt pár napja vettem észre van előtejem ma vettem tesztet előbb csak egy csík volt kicsit később lett egy halvány csík is terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2014. febr. 26. 10:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy!Én is így voltam először nagyon halvány volt és kb 5 perc után jelent meg a második csík,de látni sem lehetett szinte.A harmadik teszem lett a legerősebb,ami reggeli vizeletből lett.Te is csinálj szerintem egy reggeli első vizeletből,ha terhes vagy tuti erősebb lesz már.De az előtejet én is korainak tartom.Mondjuk nekem sajnos volt egy abortuszom,és abortusz után volt előtejem hetekig,de csak nyomásra jött egy pici.
2014. febr. 27. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!