Szamy89 kérdése:
Clostilbegyt tabletta szedése után késik. Vélemény?
Figyelt kérdés
sokáig nem jött meg gyógyszer abbahyagása után a menszeszem. orvos helyrehozta. Felírta doki a Colistilbegyt tabláttát első hónapba meg jött 30 napra. Ez a második hónap hogy megint felírta , az első hónapba kiszámolta hogy a gyógyszer hatására mikor lenne peteérés, ennek megfelelően voltunk együtt a második colistilbegyt es hónapba. Késik. már 31 nap telt el a mestruáció óta. Teszt negatívat mutat. Menjek orvoshoz vagy várjak még? a homonos gógyszetől amit felírt először hogy megjöjjön beállt a 28 napos ciklus csak most késik így.2014. febr. 26. 09:24
1/8 anonim válasza:
Szerintem menj vissza az orvoshoz!
2/8 anonim válasza:
Menj orvoshoz, mert nekem ez így egy kissé zavaros. Most akkor beállt több hónapra rendszeresre a ciklusod, vagy csak egy hónap volt 30 napos? Mióta szeded a clostilt? Nézte hogy van e peteérésed, vagy csak kiszámolta hogy mikor kéne lennie?
3/8 A kérdező kommentje:
ez kicsit bonyolultabb mint ahogy leírtam .2013 áprilisba hagytam abba a gógyszert és 2 hónapot meg jött utána nem .. szóval elkezdetett vele barátcserjét szedetni attól nem jött meg utána homeotápiás gyógyszert attól sem jött meg. Utána kezdett hormonos gyógyszerrel kezelni azt szedtem október novemberre már beállt. decemberbe kezdtem először szedni a Colistilbegyt akkor kiszámoltuk mikor lenne peteérés. kiszámoltuk januárba is. Februárba tehát most sikerült akkor próbálkozni amikorra kiszámoltuk a peteérést.
2014. febr. 26. 10:26
4/8 A kérdező kommentje:
devemberbe még a szokásos 28 napos ciklus volt jaunuárba már a 30. most pedig a 31. napon vagyok tegnap olyan érzés volt hogy meg jön ma semmmi érzés
2014. febr. 26. 10:27
5/8 anonim válasza:
Én is szedtem clostylt 3 hónapos ciklusokban, de ez idő alatt vérvétellel mindig nézte hogy valóban van e peteérés, az kevés, hogy csak számol, hogy mikor kéne lennie.
De az hogy késik még jó jel is lehet. De szerintem kérj időpontot.
6/8 A kérdező kommentje:
Ma elmegyek úgy döntöttem. Majdnem egy éve tervezzük a babát nagyon örülnék neki. Igazából nem említette a vérévételt már kezdett gyanus is lenni hogy csak a pénzt húzza be. Megfogadtam most hogy ma most se jön össze orvost váltok. Pedig magánra járok :/
2014. febr. 26. 10:41
7/8 anonim válasza:
A closty mellé ultrahangos peteérés követés is kell.
Én ebben a hónapban kezdtem szedni, hétfőn voltam uh-n és pénteken is megyek.
8/8 A kérdező kommentje:
Kezdem komolytalannak érezni ezt az orvost. Nekem csak akkor nézett ultrahangot amikor megjött. de amíg a gyógyszert szedtem közben sosem...
2014. febr. 26. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!