Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen E vitamint vegyek?

Milyen E vitamint vegyek?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, és hallom, ez is segíthet.

Milyen típust vegyek? Kapható a gyógyszertárakban vény nélkül is?

2014. febr. 25. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Kapható, igen. Szerintem a legegyszerűbb is teljesen jó (bár nekem baba megtartásához volt szükségem rá, nem a gyártáshoz :))
2014. febr. 25. 21:30
 2/5 A kérdező kommentje:

én is azon igyekszem, hogy ha összejön a baba, meg is maradjon.

és mennyit kell belőle szedni? naponta? hány mg-ot?

köszi a választ :)

2014. febr. 25. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Meg kéne nézetned, hopgy egyáltalán kell-e. Mert ha elég vastag a méhnyálakhártyát enélkül is, akkor könnyen túlvastagíthatod és akkor meg épp azért nem tud megtapadni.
2014. febr. 26. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a dm-be vettem Dr. Chen féle talán 200 v. 400 mg-os lágykapszulla. Kb. 2000 Ft volt. szedtük a férjemmel mindketten napi 1-1 szemet. A kisfiam 18 hónapos a tesóval pedig 17 hetes vagyok :)Nekünk bejött, egyébként nagyon sok mindenre jó az E vitamin.
2014. febr. 26. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is át kéne nézetned magad, mielőtt belevágtok a babaprojektbe, és ha kell, akkor kezdd el szedni!
2014. febr. 26. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!