4. napja érzékeny a cicim, hozzáérek és kellemetlen? SOS? Vegyek vitamint?
Figyelt kérdés
a férjemmel gyereket akarunk,10-től együtt voltunk 24 ig 2-3 naponta.A menstruációm előtt sohasem fájt még a mellem,most pedig 4 napja érzékeny,és olyan fura:/ ez lehet egy jó jel ha még sosem volt rá példa?vegyek terhes vitamint a biztonság kedvéért?Jövőhéten 5-én kell megjönnie!Mit gondoltok?semmi más panaszom nincs,2 hete felvagyok fázva,fáj a hasam,így nem tudom h.hasfájásom külön esetleg lenne-e,mivel most sajnos alaphangon fájdogál:/2013. máj. 28. 19:45
1/7 anonim válasza:
a vitamint már a teherbeesés ELŐTT javasolt elkezdeni szedni.
ártani biztosan nem ártasz vele
2/7 A kérdező kommentje:
nekem a nőgyógyász azt mondta,hogy mivel alaphangon szedek magnéziumot,multivitamint,ráérek a terhes vitamint szedni ha pozitív a teszt.Valakinek esetleg volt ez tünet?
2013. máj. 28. 20:08
3/7 anonim válasza:
Nekem nem vart elott egy hettel kezdodott a hasszurka es nem vart elott nehany nappal kezdett erzekeny lenni a mellem (normalis esetben soha nem volt tunetem nemvart elott). Szoval barmi lehet.
4/7 A kérdező kommentje:
hát nagyon remélem,hogy jót jelent,ink.maradjon meg ez a cici érzékenység:) csak legyen baba.Jövőhéten szerdáig remélem nem jön meg:)
2013. máj. 28. 20:58
5/7 anonim válasza:
Én a nemvárt előtt 1,5 héttel nagyon beteg lettem láz, mandulagyulladás stb.. a cicim az nagyon fájt...reménykedni nem reménykedtem mert szedtem antibiotikumot és elég erőset...Meglepetésre nem jött meg pozi lett a teszt és mára már 9 hetes vagyok! :)
6/7 A kérdező kommentje:
szívből gratulálok,remélem,hogy az én gyulladásom odalent nem fogja elhesegetni a kicsikét:)
2013. máj. 29. 13:51
7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Reméljük nem és babás leszel! Majd valahogy jelezd az eredményt!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!