Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiderült, hogy PCOs vagyok....

Kiderült, hogy PCOs vagyok. Ez egy gyakori dolog? Mire számíthatok a jövőben?

Figyelt kérdés

Még csak uh-n látta a doki (és én is) a sok exérett vagy nem tudom m ilyen petét vagy tüszőt, nem is igazán tudom mi ez az egész... Látott egy érett tüszőt is azt mondta ez megrepedhet 2 nap múlva és, hogy ebben a hónapban meg fog jönni a látottak alapján. Ha megjön vérvételre kell mennem és a továbbiak onnan derülnek ki. Szerintetek lehetek terhes ebben a hónapban? Mert örülnék neki, nem védekezünk, nem is akarok ezzel a dologgal foglalkozni...

Nektek hogy volt? Mikor jött össze baba?

2014. febr. 24. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:

a pco-nak megvan a maga kezelése (szigorú diéta, mozgás, és ha szükséges, akkor metformin tartalmú gyógyszer). Nem lehetetlen teherbe esni, csak lehet nehéz lesz (vannak kivételek! :)

keress egy jó endokrinológust, szükség lesz rá, a nőgyógyászok ezt többnyire nem szokták kezelni, elintézik clostyval vagy fogamzásgátlóval (tisztelet a kivételnek)

2014. febr. 24. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:
ja és ezzel dologgal (pco) bizony foglalkozni kell! :) Később több - nagyobb - gondokat okozhat, ha nincs kezelve.
2014. febr. 24. 19:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! A nőgyógyász nagyon jófej, mondta, hogy a vérvétel eredménye után tudjuk meg hová menjek tovább, mondta, hogy ő nem biztos, hogy tudja kezelni. Talán mire az eredmény meglesz én is felfogom, hogy ezzel foglalkoznom kell.
2014. febr. 24. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
mindneképp egy jó endokrinológus kell hozzá ahol tuti jó kezelést kapsz az a mensmentis intézet (tapasztalat engem évekig hitegettek hogy nem lehet Ir-em csak mert vékony vagyok pedig a policiszták ott voltak).
2014. febr. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!