Kiderült, hogy PCOs vagyok. Ez egy gyakori dolog? Mire számíthatok a jövőben?
Még csak uh-n látta a doki (és én is) a sok exérett vagy nem tudom m ilyen petét vagy tüszőt, nem is igazán tudom mi ez az egész... Látott egy érett tüszőt is azt mondta ez megrepedhet 2 nap múlva és, hogy ebben a hónapban meg fog jönni a látottak alapján. Ha megjön vérvételre kell mennem és a továbbiak onnan derülnek ki. Szerintetek lehetek terhes ebben a hónapban? Mert örülnék neki, nem védekezünk, nem is akarok ezzel a dologgal foglalkozni...
Nektek hogy volt? Mikor jött össze baba?
a pco-nak megvan a maga kezelése (szigorú diéta, mozgás, és ha szükséges, akkor metformin tartalmú gyógyszer). Nem lehetetlen teherbe esni, csak lehet nehéz lesz (vannak kivételek! :)
keress egy jó endokrinológust, szükség lesz rá, a nőgyógyászok ezt többnyire nem szokták kezelni, elintézik clostyval vagy fogamzásgátlóval (tisztelet a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!