Centrum vitamint szedhetek ha babát akarok? Nem árt?
Én híztam tőle, mint a disznó. Elevittől is. Gravida vált be.
A sok A vitamin nem tudom hol kezdődik, de terhességkor nem jó a sok A vitamin.
Szerintem inkább valamilyen terhesvitamint szedj. Azzal biztos nem ártasz!
Én az Elevitet szedtem, már jóval a terhesség előtt. Mi is terveztük a babát, ezért kezdtem el. Meg kisfokú nyitott hátgerincem van, féltem nehogy a pici örökölje. Az orvos ajánlotta, hogy végig és még előtte is terhesvitamint(Ő azt mondta mindegy melyik fajtát, de adott mintát a Maternából) szedjek, mert azzal megelőzhető sok baj, többekközött a nyitott gerinc is.
Aztán a szoptatás alatt is szedtem még.
Még annyi, hogy azért jobb a terhesvitamin mert sok benne a folsav. És az lenne a lényeg, hogy a raktáraid telítve legyenek, mikor teherbe esel!
Egyébként a terhesvitamin valamennyivel olcsóbb is.
Én Actival Max-ot szedek 1 hónapja.100%-os folsav tartalma van 24órára.És babaprojekten vagyunk.
Szerintem nem a vitaminokon fog múlni,hogy lesz baba vagy sem...de nem árthat az tuti.
Nem árt a folyamatos szedése, hiszen csak vitamin, ásványi anyagok és nyomelemek vannak benne, és egyikből sincs több egy tablettában a napi adagnál. Én 8 hónapig szedtem, mire sikerült teherbe esnem.
Jó is, ha ezt szeded, mert benne van az élettani napi folsav-adag, ami 92%-ban képes kivédeni a nyitott gerincet, az agy- és koponyahiányt, ha a vérzéskimaradás k9rülre már megfelelő szintet ér el a vérben a folsav mennyisége. Ehhez viszont az kell, hogy a tervezett fogamzás előtt egy hónappal már elkezdd szedni a terhesvitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!