Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első vizsgálat. Mit jelentenek...

Timy333 kérdése:

Első vizsgálat. Mit jelentenek? 7+5 hetesen voltam elsőnek orvosnál. Hüvelyivel néztek.

Figyelt kérdés

A papírt amit kaptam ezek szerepelnek.Petezsák /GSD/ 16

Zárt méhszáj,vérzés nincs,sima tömött portio folytatásában rendes nagy uterus afv-ben, az adnexumok területén nyomásérzékenység,kóros resistentia nincs. Ennyi van rajta.De nem tudom hogy mit jelentenek. Meg beutalót kaptam vérvételre,belgyógyászatra. Határeset a méret,ezt mondta még a doki.

2014. febr. 24. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg minden rendben. MIkorra hívott vissza?
2014. febr. 24. 12:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Március 11-én kell visszamennem. Nem kellett volna már ilyenkor többet látnia? Első terhességem.
2014. febr. 24. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy hét múlva már kell lennie embriónak és szívhangnak is. Ha izgulsz nagyon menj el másik dokihoz majd akkor, nem mindegyik uh ugyanolyan erős.

Az mindenesetre jó hogy nincs vérzésed és szabályos a petezsák, pihenj amennyit tudsz!

2014. febr. 24. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!