Magasabb egy kicsit a prolaktinom (vérből derült ki), ez nehezíti a teherbeesést?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 11:11
1/5 anonim válasza:
Szia! Ha kicsit magas azt nem tudom, nekem nagyon az volt, de gyogyszerrel elvileg konnyen le lehet vinni. Nekem nem sikerult miatta teherbe esnem, csak miutan gyogyszerrel rendbe raktak.
2/5 anonim válasza:
Nekem is magasabb volt,de nem sokkal, nem lett baba, csak amikor helyretettük gyógyszeresen. Akkor viszont azonnal sikerült.
3/5 anonim válasza:
igen, gátolhatja apeteérést. Az a baj hogy a prolaktin szintnek éjjel van a csúcsa tehát akár éjjel a reggeli érték akár kétszerese is lehet akkor meg máris nagyobb az emelkedés. Szerencsére gyógyszerrel könnyen helyre áll föleg a nem nagyon nagyon emelkedett prolaktin szint. Viszotn sokszor csak a PCOS kisérő tünete, de van akinek csak ennyi a probléma.
4/5 A kérdező kommentje:
Kettes válaszoló!
Emlékszel még, hogy mennyi volt?
2014. febr. 24. 14:04
5/5 anonim válasza:
Bocsánat h belekérdezek. Aki szedett rá gyógyszert, mennyit kellett neki naponta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!