Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom eldönteni. Van ott...

Nem tudom eldönteni. Van ott 2. csík?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 22. 10:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

én se látom sajnos, de élőben biztos jobban látszik...

hajrá!

2014. febr. 22. 11:16
 12/19 anonim ***** válasza:
A medilabon nem szabad figyelembe venni a halvàny csíkot, mert ezen a fajtàn sokszor kijön akkor is ha nincs baba. Mibdenképpen màsik fajta tesztet vegyél! Szurkolok!
2014. febr. 22. 11:21
 13/19 anonim ***** válasza:
A tegnapi teszteden láttam,ezen viszont sajnos nem... :/ A
2014. febr. 22. 11:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Negatív teszt.
2014. febr. 22. 14:44
 15/19 anonim ***** válasza:
nincs rajta második csík!
2014. febr. 22. 14:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én sem nagyon látok második csíkot, de mintha lenne egy nagyon nagyon nagyon halvány, de szerintem tesztelj majd még akár holnap is vagy utána de mindenképpen reggel első vizelet legyen!!!!

Nekem a CB kimutatta a nem várt előtt 3 nappal elég jó! :)

Szurkolok, hogy ott legyen az a 2. Csík :)

Majd írd meg a többi teszt eredményét!

(6+3 hetes km)

2014. febr. 22. 15:53
 17/19 anonim ***** válasza:
szerintem is negativ
2014. febr. 22. 16:27
 18/19 anonim ***** válasza:

X epillel tesztelj. Abban sosem csalódtam.

Mintha lenne ott egy 2. csík, de az nem jelenti azt, hogy baba van a dologban. Olyan halvány, hogy nem látni az árnyalatát, akár szellemcsík is lehet. Valaki írta, hogy ez Medi lab-os teszt, nos erről szinte csak rosszakat hallottam, bár sosem próbáltam.

Még 2 napod van, így nagyon jók az esélyeid, nekem az x epil 4 nappal előtte iszonyat halványat mutatott, de azért itt is felismerték, hogy pozitív. Ezért szívből ajánlom, és sok sikert kívánok!

2014. febr. 22. 17:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát ha nagyon akarom lehet hogy van ott valami ,de lehet rosszul látom!![URL] [link] Nekem ez volt a nemvárt előtt 4 nappal

Neked mikor készült a kép?már a teszt

2014. febr. 23. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!