Segítség, Petefészek tájéki szúró fájdalom ilyenkor? Mittől lehet?
A ciklusom 23ik napján vagyok, ma reggel vettem észre hogy bő fehérfolyásom, van,de lehet hogy már tegnap is volt.És ma elkezdett nagyon fájni a jobb petefészkem.A múlt hónapban 42 napos volt a mensim.Most elkezdtem cickafark teát inni, hátha lesz valami hatása,mert valószínűleg nincs pé-m és a következő hónapban,megyek is hormon vizsgálatra.Szóva vajon mitől lehet ez a fájdalom?Most akartam át térni palástfű teára.Ja és még annyi hogy egy hete náthás vagyok, nem tudom ez mennyiben befolyásolja a dolgokat.
Előre is köszi a válaszokat!
Ez lehet peteérés, de lehet más is. Ha erős a fájdalom, bő a folyásod, és még be is lázasodsz, akkor menj orvoshoz, mert lehet petefészek gyulladás is. De nem ijesztgetni akarlak, valószínűleg teljesen ártalmatlan dolog történt,peteérés.
Nekem is szokott szurkálni előtte mindkét oldal, felváltva.
Köszi a tanácsokat!
A méhemet is vérbőnek érzem.Akkor valószínűleg pé, ha jol gondolom.Este akkor rágyúrunk a témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!