Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2-napja barna folyásom volt,...

2-napja barna folyásom volt, mára elmúlt, de most mintha megint lenne. Nagyon szokott szúrkálni a bal mellem. Hétfőn van a nemvárt napja. Ezek szerint nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
jaj daraga ne legy enyire turelmetlen elhiszem hogy nehez de nem vart elott nem lehet meg mondani semmit meg ha kesik akkor sem biztos semmi varj meg egy kicsit.Lehet menszi is de igy meg nem lehet mondani semmit.
2009. dec. 10. 18:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, tudom, ne türelmetlenkedjek!!!!! De hát ez van, muszály kérdeznem. :)
2009. dec. 10. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
elso vagyok megertelek teljessen es oszinten szurkolok hogy az legyen amit szeretnel.
2009. dec. 10. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy izgulsz, aggódsz, meg minden, de a válasz hétfőnél korábban nem érkezik meg.
2009. dec. 10. 19:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Ma és tegnap egyáltalán nem volt semmilyen barna folyás, de az alhasam eléggé feszül. Várom már a hétfőt:) Köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 11. 17:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Pozitív a teszt! :D
2009. dec. 17. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!