Szerintetek ez a teszt? Én mintha (de lehet, hogy csak mert már 6 éve várom) látnák egy baromi halvány csíkot a bal oldalon is.
Figyelt kérdés
Http://kepfeltoltes.hu/140221/unnamed__25__www.kepfeltoltes.hu_. Jpg2014. febr. 21. 17:25
11/32 anonim válasza:
Én látom mire gondolsz, de 100%-ra nem mondanám pozitívnak. Tesztelj két nap múlva. Ha terhes vagy, akkor már jobban fog látszódni. Drukkolok nagyon : )
12/32 anonim válasza:
Én nagyon is látom a második csíkot,de nem ártana kicsit élesebb kép.de ezek alapján elég esélyes!! :) drukkolok! A
13/32 anonim válasza:
Negatív!
az ilyen a kérdéseknél úgy 95%ban nincs második csík...nem tudom egyesek mit látnak!
Ha pozitív lenne, kiverné a szemed, és nem kéne kérdezgetned, kivéve ha jóval nemvárt előtt teszteltél...amit szintén nem értek!
14/32 anonim válasza:
Kedves utolsó, rosszul tudod :)
A kisfiamnál mensi elmaradása után 3 nappal teszteltem, nagyon halvány volt, mindenki hülyének nézett, csak én láttam. Most itt mászik fel-alá a picifiam :)
15/32 anonim válasza:
Tessék,fekete-fehérbe tettem neked,így jobban lehet látni! :) A
17/32 anonim válasza:
Várjuk a véleményed kérdező...aztán a további infókat is !! :) A
18/32 anonim válasza:
Pozitívnsk tűnik,de a minőség miatt nem mondanám 100%-ban
19/32 anonim válasza:
Nincs az a két csík túl közel egymáshoz? Nem ismerem ezt a tesztet
20/32 A kérdező kommentje:
17:57 Nagyon szépen köszönöm!Nagyon aranyos vagy, hogy fáradtál vele!
Kicsit elbizonytalanodtam a sok neg. komment miatt, de várom a férjem, hogy ő mit mondd majd... Kíváncsi vagyok, hogy Ő látja-e: Most, hogy megszáradt a teszt még mindig látszik bár nagyon-nagyon halványan...
2014. febr. 21. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!