Mi lehet? A ciklus különböző napjain halvány pozitív ovu tesztek?
Sziasztok!
A peteérésem után kb 4-5nappal teszteltem először halvány negatív ovu tesztet.(ez véletlen volt,mert azt hittem akkor van a peteérés,de kiderült jóval előtte volt.Nem állt be még a ciklusom,gyógyszer abbahagyása után.) Most teszteltem egyet megint,reggeli vizeletből, (1hét mulvára nem várom,de ez nem 100%-os) jóstesztként.Sokan írták hogy annak is jó.Már pár napja elég fura a hasam.Feszít,meg néha intenzívebben fáj.Voltam kismillió vizsgálaton,de semmi gyulladás,nincs vedekő,vagy megnagyobbodás sem.Ezért hondoltam arra hogy baby is lehet. A mai ovu tesztem amúgy jóval erősebb volt mint a múltkori.Szerintetek lehet hogy vmi rendellenességet jelez?Vagy esetleg baby-t?:)
Szia! :)
igen, jelezhet babát, de igazából menti előtt erősödhet a menzitől is, de van akinek bevált, fertőzést miért gondolod?
Szia! Köszönöm,hogy írtál!
Nem fertőzésre gondoltam,hanem petefészek gyulladásra,mert nagyon feszített,fájt a petefészkem,alhasam 1-2 napig. Remélem hogy babát jelez.:) Tegnap volt nagyon pici barnázásom is de még mára sem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!