Duphaston, vagy Utro? Kinek mi vált be? És miért kaptátok?
Utrogestant kell használonom napi 2*1-et, hogy megmaradjon a babóca. Bízom benne, hogy minden rendben lesz.
7+5
Mióta szeded?
A hormonpótlásra írta ki a dokid?
Én ma 4-ik napja szedem a Duphastont,de még sosem szedtem.Szerinted ez jó?
Nem késő ilyenkor szedni szerinted,ha ma a 10-ik dpo-n vagyok?
Igaz,nekem nem teherbeesés előtt,hanem fenyegető vetélésre adták a Duphastont.Hogy bevált e?Én inkább azt szedném,mert ismerem.
4 hós kislány anyukája
Első vagyok, én kb 1 hete használom. Teherbeesés előtt nem kellett. Nekem hormonpótlásra kell mert veszélyben a baba.
Nem tudom, hogy a 10dpo-nál milyen a hatása, de az orvosod megvizsgált és ismeri a panaszaidat akkor biztos, hogy megfelelő. Sajnálom, hogy nem tudok segíteni benne.
Utrogestant szedtem a + terhességi teszttől számítva a 12. hét végéig, hogy nehogy elmenjen a baba.
Most 5 hónapos :)
Kedves Babás anyucik!Gratulálok,és sok boldogságot,és nagyon jó egészséget Nektek!:)
Aki most vár babát,azoknak örömteli terhességet kívánok:)
Olyan jó,hogy írtok,mert a tapasztalatok sokszor többet elárulnak,mint az orvos.
Amúgy a 7-ik dpo-tól kell szednem,mert elmentem a dokihoz,hogy az 5-ik dpo-n volt egy kis vérzésem(kb:3cm),utána azonnal el is múlt,és ő ezért írt ki nekem bogyót.
Még sosem szedtem,azért vagyok kíváncsi a tapasztalatokra,és hogy kinek segített.
Meddig kell szedni?Ugyanúgy ha nincs baba,akkor is megjön a mensi a bogyótól?És ha nincs baba(a tüneteim ellenére),akkor hogyan tovább?Félek,hogy a teszt --lesz,miközben van mégis baba,akkor mit fog csinálni a doki?
Az 5-10 dpo környékén vérzés lehet beágyazódás miatt is, és nem kell miatta aggódni. Ha - lesz a teszted (bár ne legyen!), akkor szólj a dokinak, szerintem azt fogja mondani, hogy egyszerűen hagyd abba a szedését, ami után pár nap múlva meg is fog jönni.
Sok sikert.
Utolsó két válaszoló!
Remélm nem csak azért írtátok,hogy megnyugodjak,hanem hogy így is gondoljátok!
Ha nem lesz baba,csalódni fogok,d akkor mejd összejön a következő hónapban,nem igaz:)
Ez az első olyan hónpom,hogy úgy vagyok vele,ha akar jönni,úgyis jön,ha meg nem akkor én nem tudok mit tenni.Ami rajtunk múlt megtettük!
Szerdem a gyógyszert,csütörtökön tesztelek reggel-ha nem jön meg--és mindneképpen megyek a dokihoz rögtön a tesztelés után!Akármit is tesztelek,elfogadom!
(de reménykedem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!