Látjátok a masodik csíkot?
Időn tul sikerült megneznem, kb 15 perc utan.
Szellemcsik, vagy halvany pozitiv?
mivel meg nemvart elott vagy, igy ezzel a fajta tesztel probalj majd ujra tesztelni, mert elofordulhat, hogy a masik negativ lenne meg. Tapasztalatbol mondom, en igy jartam, mar a rosszullet kerulgetett,szerencsemre volt itthon az elso tesztbol.
Amugy en tisztan lathatoan pozitivnak latom.
majd úgy 10 nap múlva, ha lesz egy értelmes, ténylegesen pozitív teszted, azt töltsd már fel!
Érdekes, hogy az ilyen kérdések feltevő el szoktak tűnni, mint szürke szamár a ködben, és sose tudjuk meg, hogy odaképzelte-e vagy terhes...
Sziasztok! Nem tűntem el, csak nem tudok egèsz nap netezni. Van két gyerekem, hétvégi program, stb.
Köszönöm a válaszokat!
Azért sem írtam még, mert nincs újdonság. Tegnap csináltam a feltöltött tesztet, azóta nem teszteltem, gondoltam másnap még nem biztos, hogy tobbet tudunk. Meg másfajta tesztem van csak itthon, s ugyanilyennel akarom megint megcsinálni.
Köszönök minden választ, mindegyik hasznos, attól is, aki negatívnak látja!
En sem merem azt mondani, hogy ez a teszt pozitiv. Csak sokat csináltam mar, de amikor negativ volt, nekem mindig csont negativ volt, kicsit sem latszodott masodik csik.
Amugy azert tesztelek ilyen korán, mert sokat sportolok mostanában, s ha ott a baba, nem szeretnek ártani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!