Akiknek fájt a melle a mensi előtt, milyen betegséget vagy hormonális priblémát jelentett?
Figyelt kérdés
Nekem sosem fájt a mellem mensi előtt, de két hónapja igen kb a 20.naptól és 28-30 naposak a ciklusaim. Olvastam valahol,hogy ez hormonalis problémára utalhat. Orvosnál még nem voltam ezzel. Ti mit szedtetek erre?2014. febr. 20. 23:46
1/8 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem probléma, nagyon sok nőnek feszülnek a mellei a menstruáció előtt, nekem is feszül és fiatalabb koromban azt hiszem nem feszült, a menstruáció lefolyása is változik évek alatt, pl. régebben nagyon fájt tőle a hátam, de olyan 10 éve már egyáltalán nem fáj, ezekkel nem kell foglalkozni, szerintem.
2/8 anonim válasza:
Nekem pont azt jelentette, hogy vegre jol mukodom, ket honap mulva mar vartuk a lanyunkat. En nagyon sokat olvastam a kerdesrol, pcos vagyok, a ferjem orvos, vele is gyakran beszeltunk errol, soha nem hallottam, hogy ez bajt jelentene.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez is mindenkinél más,nekem pl progi hiányra utal,hónapok óta fáj,pontosabban amióta próbálkozunk (11hónap),most viszont,h kaptam Utrot egyáltalán nem fáj,én is PCOS-ás vok. Nem biztos,h ez mindenkinél természetes.
4/8 A kérdező kommentje:
Koszi! Azt hiszebb kivizsgaltatom magam!!
2014. febr. 21. 07:37
5/8 anonim válasza:
Nekem világéletemben fájt, és akkor is mikor terhes lettem. 2. hónapban jött össze a baba, így nem gondolom,hogy hormonális probléma lenne.
6/8 anonim válasza:
Nekem szülés előtt nem fájt, nem feszült, semmi előjele nem volt, egyszer csak megjött.
Aztán terhesség után szintén nem fájt egy ideig. Aztán valami elromlott, úgy összességében. A ciklusom ugyan rendben volt, tehát megjött időben, de folyton barnázta mensi előtt 4-5 napig is. És olyankor nagyon feszült a mellem már a peteérést követő 5-6. naptól.
És aztán amikor ez a tünetem megszűnt, akkor a mellfeszülés is.
7/8 anonim válasza:
Minden menstruáció előtt fáj a mellem, semmi bajom nincs. A 2. hónapban teherbe is estem, akkor is fájt amúgy a mellem.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem nálam sincs baj...
2014. febr. 21. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!