Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy dolgoztad fel azt mikor...

Hogy dolgoztad fel azt mikor kidreült meddőségi központban van a helyed vagy lombik vagy inszem?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Örültem, hogy nem próbálkozással múlik az idő, hanem végre tényleg haladni fogunk.

3 gyerekünk van azóta...

2009. dec. 10. 14:54
 2/4 A kérdező kommentje:
de jó neked:) mind 3 lomnik?
2009. dec. 11. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, mind3, először egy, majd kettő. Mivel 3-at akartunk, ez így tökéletes :-)
2009. dec. 11. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek, a legjobb ebben, hogy nem úgy kell felfogni, hogy de rossz nem lehet gyerekem, lombikra kell mennem, hanem, hogy de jó, nekem, akinek nem lehet gyerekem, mégis lehet, mert van lombikprogram, ami segít nekem!!

Én 9 hónap után mentem el orvoshoz, azt hazudtam, hogy egy éve próbálkozunk, és beutalt meddőségibe minket, ahol megállapították, hogy a férjemnek nem jó a spermája, term. úton nem lehet gyereke. Ez ugye rossz, de a lényeg az volt, hogy nem próbálkoztunk görcsösen utána még évekig, hanem kész tények voltak a kezünkben, hogy mi az oka, ami miatt nem vagyok terhes. Nekem ez egy nagy megnyugvás volt. És tényleg ez volt a lényeg, hogy tudjam az okot, nem akartam én egyből lombikra futni, hogy minél előbb gyerekem legyen, nem azért mentem korábban dokihoz, csak ugye, min. 1 évet kell próbálkozni sikertelenül, hogy egyáltalán kivizsgáljanak.És az alatt az egy év alatt az ember már mindenre gondol, engem mindig az hajtott, hogy "csak tudnám az okot, akkor megnyugodnék", hogy ne ezen stresszeljünk.Így nem lesznek feleslegesen eltellt évek, meg a gondolatok, "jaj miért csak három év után mentem el dokihoz, ha tudtam volna korábban, hogy ez és ez a bajom, akkor már lehet segítettek volna, gyerekem lenne", de a legfontosabb, hogy nem lettek volna azok a keserves évek, amiken nagyon sokan keresztülmennek!A lombik a legtöbbünknek amúgy is évekbe tellik, mire sikerül, elegek azok az évek is!

2010. ápr. 19. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!