Lennél petesejt donor? Adnál sejtet olyan babára vágyó nőnek, akinek csak ez hiányozna ahhoz, hogy édesanya lehessen?
Nem adnék petesejtet, nem hordanám ki más babáját sem, és még örökbe sem fogadnék.
Ezek mind ellentmondanak a természetnek.
Én adnék, csak ne tudjam, kinek adtam. De ez nem ilyen egyszerű kérdés.
Ráadásul annak, aki ad, át kell mennie egy kiadós hormonkezelésen és a leszívás sem fájdalommentes. És elfogadni sem lehet könnyű. Az egyik legjobb barátnőmnél is ez a gond, de teljesen elzárkózik tőle.
Szia!
Én adnék,olyan szívszorító ha egy nő mindent megtenne azért hogy babája legyen,de sehogy sem akar sikerülni.Ha ez lenne az utolsó mentsvára és épp én lennék az megfelelő donor,adnék szívesen.Viszont egy kicsit szeretnék én is bekerülni a "családba" pl. mint keresztanya vagy nagynéni vagy ilyesmi:)
Nagyon sajnalom hogy ilyen helyzetbe kerultel.Ez azert nagyon szornyu foleg egy gyermekre vagyo nonek.Most igy elgondolkodva a kerdeseden az elso gondolatom az volt hogy nem tudom hogy adnak-e de ha bele gondolok hogy egy no aki enyire vagyik gyermekre hiszen ugy szeretne mint en aki adna a petesejtet(vagy meg jobban).Amugy meg attol hogy adunk petesejtet csak egy negyed resz a mienk hiszen kell hozza az ondosejt is ami az apa genjeit orokiti azutan meg ovni kell a pocakunkban.Felnevelni ,ovni ,dedelgetni,szertni egy eleten at.Hiszen van szamtalan pelda amikor nem az az anya aki megszuli hiszen eldobjak!
Ebbol a szembontbol a donor az egy majdnem teljesen jelentektelen dolog es megis nelkule nem lehetne.
Tudod azert valahol en mindenkit akin erzem hogy barmit megtenne a piciert es nem lehet neki nagyon meg tudok sajnalni nem erre van szukseged tudom.
Igazad van ezt csak az tudja aki bene van ebben a szornyu dologban csak az tudja igazan hogy mit is jelent az biztos hogy en is fogal korommel kuzdenek azert hogy nekem is lehessen ha nem lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!