Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párommal van 3 nagy gyerekün...

A párommal van 3 nagy gyerekünk és most szeretnénk egy picit, de nem igazán akar összejönni. Tegnapra nem vártam és nem tudom mikor teszteljek, mivel szerencsére nem jött meg! A másikaknál semmi gond nem volt és kicsit csalódott vagyok. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 12:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Mindenkit imádok!Csináltam egy tesztet és pozitív lett!!

A párom még nem tudja de az biztos hogy ki fog bújni a bőréből!Mindenkinek köszönöm!!

2010. jan. 28. 11:45
 12/23 anonim ***** válasza:
Szupeeeeer!! Gratulálok!!! :)
2010. jan. 28. 11:51
 13/23 anonim ***** válasza:
grat
2010. jan. 28. 11:53
 14/23 anonim ***** válasza:
Éljen, éljen, éljen !!!! :)))
2010. jan. 28. 13:17
 15/23 anonim ***** válasza:

GRATULALOK!!!!olyan jo ilyent hallani

kulonben a hejzet ugyanaz nalam mint nalad csak annyi hogy nekem csak ket nagyobb gyerkocom van es most a harmadikra keszulunk de varat magara nagyon.nekem ma kellene nem megjonnie de tesztelni nem merek en sem.estleg holnap reggel ha addig minden jo! megegyszer garatulalok vigyazz magatokra!

2010. jan. 28. 13:44
 16/23 anonim ***** válasza:

Tiszta szívből GRATULÁLOK!!!! :-)))))) Csatlakozom az előttem szólóhoz olyan jó ilyeneket hallani!

Kedves utolsó Neked is drukkolunk írd meg ide légyszi mi lett az eredmény!Ne haragudj kedves kérdező,hogy azt kértem ide írjon de hát ha duplán örülhetünk!:-)

Vigyázz magatokra és Boldog babavárást! :-)Puszi

2010. jan. 29. 06:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Akkor most hány hetes várandós lehetsz vajon?
2010. jan. 29. 12:41
 18/23 A kérdező kommentje:
3 különböző tesztet csináltam és mind a 3 pozitív!Ma elmentem a nőgyógyászhoz,de azt mondta, hogy UH-on nem lát semmit!Hát egy kicsit elkeseredtem,de azt mondta menjek el hüvelyire és keddre kaptam időpontot.Szerintetek akkor most terhes vagyok vagy nem??
2010. jan. 29. 15:29
 19/23 anonim ***** válasza:

sziasztok! en vagyok aki hasonlo hejzetben volt de sajnos nekem ket nap kesessel de megjott.ez van sajnos.majd legkozelebb.azt mindenkepp megtanultam hogy a negativ teszt a nemvart napja utan az tutit mutat onnantol nincs miert remenykedni.de koszonom az erdeklodest!

kedves kerdezo szerintem biztos hogy terhes vagy csak meg nagyon picike,en varnak a huvelyi uh-val nehogy bajt csinaljon de remeljunk minden rendben lessz!

vigyazz magatokra es ne aggodj anyit inkabb elvezd ki minden percet ennek a boldog kilenc honapnak!

2010. jan. 30. 18:10
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is baba van, mert úgy tudom, hogy a pozitív teszt nem tévedhet, mivel a hcg hormon (amire a teszt reagál) csak akkor van a szervezetben ha terhes vagy. Valószínűleg még nagyon kicsi a baba, ezért nem látták az uh-n. Egyébként én 12 hetesen voltam először uh-n és rögtön hüvelyit csináltak.
2010. jan. 30. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!