Ez vajon kérdés, vagy dicsekvés? :-)
Képzeljétek végre pozitív lett a tesztem 1 év után!!!!!!!!!!
Minden kisbaba után vágyakozónak írok most ne adjátok fel mert szóltam a gólyának hogy hozzátok is menjen, mert nagyon várjátok.
Gratulálok! Valahogy én is így voltam vele, mikor el sem hittem egy év után, hogy pozitív! A világnak is kikürtöltem volna! Sok szerencsét és vigyázz magatokra
3 hetes km
Én is gratulálok, csodás érzés lehet!!!
Mi már másfél éve várunk rá :( úgyhogy errefelé bátran küldheted azt a gólyát! :)
NAGYON GRATULÁLOK!
Hanyadik napon lett a tszted +?Mesélnél a teherbe esésedről?Görbéd van?
Bocsi,de én ilyenkor mikor valaki + tesztel,mindíg kikérdezem!
Lécci küdjed már azt a gólyát erre is,ha kell fészket is építünk neki apával a kémyényünkre:)
Vigyázz MAGATOKRA!!!!
Köszönöm a gratulációkat!
Hétfőre nem vártam és ma teszteltem. Nincs görbém. Egy hónappal ezelöttig ittam a palástfű-cickafark teát. Most csak vitamint szedtem. És úgy indult a hónapom, hogy mensi után összeszedtem egy gombás fertőzést nos amíg ki nem kezeltem magam addig gumiztunk (3-4 nap).Ezért nem is koncentráltam rá a baba témára, úgy voltam vele amikor minden nap együtt vagyunk akkor se jön össze, akkor most pláne nem! Pedig még is!!! Csak ennyi az én kis történetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!