Ha egy terhesteszt negatív akkor akár mennyire is nézed nem látszik rajta két csík?
Figyelt kérdés
Mármint hogy esetleg a helye látszik ahol ki kéne jönni a második csíknak?2014. febr. 19. 16:52
1/6 anonim válasza:
Általában az sem látszódik de van olyan teszt aminél elöfordult már hogy látszodott a helye. A sok év alatt jópár tesztet ellöttem már. :(
2/6 anonim válasza:
Szija!Van olyan teszt amin látszik, tapsztalat...Ha pozi a teszt akkor azt tudni fogod ahogy meglátod!Addig míg nem jön meg van remény, próbáld meg 2nap múlva!Késik már?
3/6 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem tudom hogy késik e már mert szoptatok és össze vissza vérzek. Nem emlékeztek esetleg hogy melyik tesztnél látszódott? Ez Romed volt.
2014. febr. 19. 17:11
4/6 anonim válasza:
X-epilnél, a másikra nem emlékszek, de nem ez volt!Nem tudsz képet felrakni?
Szerintem 2nap múlva mindenképp ismételd meg!
2.voltam
5/6 anonim válasza:
Romed eléggé megbízhatatlan. Próbálj ki másfajtát, néhány nap múlva, akkor az kimutatja, ha mégis az vagy.
6/6 A kérdező kommentje:
A képen tuti semmi nem látszana. Majd akkor próbálkozom újra másik fajtával. Azért válaszottam ezt mert a kislányomnál ez mutatta ki elég hamar a terhességet. De akkor is volt olyan hogy volt egy nagyon nagyon halvány tesztem az Gábriel volt(bár azért ennél jobban látszott, de pl. a doki röhögött rajta) úgy hogy előtte levő nap a Romeden már szépen látszott.
2014. febr. 20. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!