A tegnap este elvégzett (negatív) terhességi tesztcsíkon reggelre megjelent egy 2. csík is. Mit jelent ill. másnak is volt ilyen?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 11:04
1/12 anonim válasza:
rajta kell lennie a betegtájékoztatón hogy valahány perc után már érvénytelen a teszt!
2/12 anonim válasza:
Az már érvénytelen! Csinálj másikat, ha továbbra sem jön meg. Drukkolok!
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megerősítettetek, csak olyan jó volt látni először életemben 2 csíkot, még ha érvénytelen is ;))
2014. jan. 14. 11:47
4/12 anonim válasza:
Ki tudja, lehet jelent azért valamit. Nekem sosem jött ki 2. csík még sok idő után sem. Szurkolok, hogy baba legyen.
5/12 anonim válasza:
Nekem volt már ilyen, és tényleg terhes voltam. Rá pár napra már azonnal kijött a második csík.
6/12 anonim válasza:
Nekem volt ilyen és nem voltam terhes sajnos. De ne add fel, ha régóta vársz, endokrinológia, kivizsgálás, olvass a neten, változtass, ne add fel! Nekem 3 év után, gyógyszer, műtét, diéta után, de sikerült!!! Ne add fel!
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! PCO+IR-es vagyok, Mens Mentisbe járok, folyik a 3-as kezelés nálam is!
2014. jan. 14. 13:55
8/12 anonim válasza:
szia. Velem ma pont ez történt... reggel 3 perc után negatív...egy óra mulva mikor felkeltem 2 szép csík volt rajta...nekem minenki biztatót írt...ennek ellenére tűkön ülök, reggel megint teszttel kezdek...drukkolok neked :)
9/12 A kérdező kommentje:
Reggel én is újra tesztelek :) Nyugi, lesz babánk!!! Majd számolj be, hogy hány csíkod lett!
2014. jan. 14. 16:10
10/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem is így volt,10-es érzékenységűvel csináltam tesztet.Utána még 2 napig negatív volt 25-ös teszttel.
4.nap reggel lett teljesen pozitív a 25-ös.
Most 21 hetes vagyok,minden rendben,csak később fogant valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!