A tegnap este elvégzett (negatív) terhességi tesztcsíkon reggelre megjelent egy 2. csík is. Mit jelent ill. másnak is volt ilyen?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 11:04
11/12 A kérdező kommentje:
Én szinte biztos vagyok benne, hogy nincs baby, csak a megzavarodott ciklusom, így már bele se élem magam. Hónapokon át mint egy eszelős, minden praktikát be akartam vetni. Ezeket már elengedtem. Viszont ma délutántól szúr az alhasam, és mindjárt megjön érzésem van. Szóval bármi lehet. Nagyon boldog babavárást neked ;)
2014. jan. 14. 19:33
12/12 A kérdező kommentje:
Negatívat teszteltem reggel, tehát nincs baba. Nagyon köszönöm a válaszaitokat. :)
2014. jan. 15. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!