Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt mondták az orvosok nehezen...

Azt mondták az orvosok nehezen lehetek terhes. Van még esélyem?

Figyelt kérdés
érdekelne minden olyan tapasztalat,akinél azt mondták nehezen,vagy nem lehet babája,és sikerült mégis.mennyi idő után?írjátok le nekem lányok,mert már el vagyok nagyon keseredve.5 éve nem jön a baba.sajna egy műtéti hiba miatt eltávolították az egyik petefészkem,és a másik petevezetékemből is egy kicsit.azt mondták nehezen leszek terhes majd.egészségügyi bajom nincs.írjatok jó sokan kérlek benneteket!pozitív és negatív is érdekel!!!
2008. júl. 20. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egy csomó ellenpéldát tudok. Kezdem az egyszerűbbel. Egy ismerősnek szintén ezt mondták, most várja a második babát. A koleganőmnek papírja volt, hogy soha nem lehet terhes, nem is védekeztek. Tavaj érettségizett a lánya. Testvérem barátnőjének azt mondta a dokija, hogy sose eshet teherbe, mert annyira kicsi és fejletlen a méhe. Mikor terhes lett ugyan ez a doki azt mondta, ne vetesse el, mert annyira kicsi és fejletlen a méhe, hogy mégegyszer nem lehet terhes. Most 12 éves a kislány (eszébe sem volt elvetetni) Én csak azt szeretném tudni, ennyire kicsi és fejletlen aggyal az az orvos hogy kaphatott diplomát. Egy volt koleganőm, rákos volt kivették az egyik petefészkét, ezután egyetlen működő petefészekkel szült két gyeeket. Ezt hagytam utoljára, mert ez hasonlít legjobban a te esetedhez. Jobb kedved lett? Szóval vannak csodák, ne add fel!!! Sanálom ami veled történt, de drukkolok neked nagyon.
2008. júl. 20. 21:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A lombikon nem gondolkoztál?A Te esetedben érdemes lenne megpróbálni szerintem.
2008. júl. 20. 22:07
 3/9 A kérdező kommentje:

kedves első válaszoló!köszönöm neked,most látok egy kis reményt.talán nekem is sikerül egyszer.

kedves második válaszoló!neked is köszi.sajna a lombik programot anyagilag nem engedhetem meg magamnak,és nehezen is lenne megvalósítható.a párom is kellene hozzá,de ő kamionozik,és 6 hetente van itthon.sajna nem engednék el és ehhez sokszor kellene hogy szabad legyen.ha pedig ugrik a munkája akkor nagyon lecsúsznánk anyagilag.most jól élünk,fel tudnánk nevelni egy babát,de a lombikra nem telik sajnos.

lányok!írjatok még!!!

2008. júl. 20. 22:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Megértem a fájdalmadat,persze elképzelni nem tudom!Hasonló esetet tudok,a lényeg,hogy SOSE ADJÁTOK FEL!

Van 1házaspár,ők 13évet vártak a fiúkra,aki azóta vegyésznek tanul!

Szerintem,jelentkezzetek a gyámhivatalnál örökbefogadásra,mert kevés az újszülött,kb 3 évet kell várni rá!Akkor megnyugodnátok, nevelnétek,és amikor nem számítotok rá,megfogan a saját!Csodák VANNAK!De az első,hogy VÁLTOZTASSATOK,mert ti mentek tönkre!Sokat vagy egyedül is!:(

2008. júl. 20. 23:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Próbálkozzatok inszeminációval,lehet az beválik és mégsem lombik.Ezt találtam,de ha beütöd a googleba kiad többet is.

[link]

2008. júl. 21. 08:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Az hogy nehezen leszel terhes még mindig jobb minha azt mondanák hogy nem lehetsz. Próbálkozzatok tovább. Nekem is azt mondta a doki hogy nehezebben eshetek teherbe a műtétem után, de megtörtént.(A műtét után 7 évre)
2008. júl. 21. 10:35
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!megnézem a linket.nem adom fel.csak már mindig ezen jár az agyam.nem kéne stresszelnem,tudom.de nehéz!
2008. júl. 21. 23:17
 8/9 A kérdező kommentje:

és eljött a csoda!!!!!!!!!!

7 hetes vagyok,és spontán.

2010. ápr. 18. 09:33
 9/9 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!!!!!!! :))))) Ugye én megmondtam!? :))

A válaszom után 4 hónappal nekünk is sikerült, de ő sajnos nem maradt velünk. De elküldte hozzánk a kistesóját, és már a 34. hétben vagyunk. :)

Nagyon vigyázz magatokra, és sok boldogságot!!!!!!! Jótanács: minden este adj hálát Érte!!

2010. ápr. 20. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!