Lombik után hány nappal lehet tesztelni, ha 5 naposan kaptam vissza az embriókat?
További kérdéseim: Az utrogestan nyomhatja a hőmet ennyire fel?
És a menszinél mennyire zavar be? Vagy egyáltalán nem fog megjönni, csak mikor abbahagyom?
Ugyanakkor tesztelhetsz, mint normál esetben, azaz a mensi ideje után (amikor alapesetben meg ekllene jönnie, tehát beültetés után min. 2 hetet várj.
Az Utrogestantól lehet magasabb a hőd, de felesleges is méricskélned, majd a teszt mond valamit 2 hét múlva, addig pihenj, ne méricskélj.
Az Utrogestan késleltetheti a mensit, ha nem sikerült is a beültetés, tehát se a hő, se a mensi nem megjövése nem jelent semmi biztosat, sőt a teszt se, hiszen hormonokat kaptál, azok bezavarhatnak. Majd az UH fog biztosat tudni.
Ha megjön a mensi, az a másik irányban biztos jel lesz (sajnos).
Helló.
Én is lombikos vagyok és a múlt héten 4 naposan kaptam vissza a picurkámat. Nekem a visszaültetéstől számítva 12 napra kell először tesztelnem, és ezután 3 napon keresztül, mármint ha addig negatív. De NAGYON bízok benne, hogy pozítív lesz.
Legbiztosabb persze a vérvétel, mert ha még vérzel is, vagy ha negativ a teszted attól még lehetsz terhes és boztosat csak a vérvétel eredményéből tudhatsz.
Nagyon-nagyon szorítok neked, hogy sikerüljön!
Sziasztok!
Kedves Kérdező, megszeretném tőled kérdezni, hogy miután felkerestétek a meddőségieket mennyi időre rá történt a beültetés? és kb. mennyibe került? és kérlek szépen, elmondanád nekem a menetét!
Nagyon drukkolok Nektek és ne haragudj, hogy belekérdeztem a kérdésedbe!
Mi az intézetbe már úgy mentünk, hogy lombik miatt, mert indokolt volt az orvosom által, tehát konzultációra kellett időpontot kérni, ami 2 hét volt kb.
Előzetesen mindenféle vizsgálatot el kell végeztetni, és az eredményekkel kell menni, ezek között értem 3.,21. napi v.v. hormonmeghatározás céljából, citológia, HSG, vagy lapar, vagy hystero (nekem laparom, és hsg-m is volt), AIDS, hepatitis B,C, Ruis vizsgálat v.v.-ből....asszem neked ennyi, páronak spermiumvizsgálat, AIDS, hepatitis B,C, ruis vizsgálat, és egy spermatogram. Mindezen eredmények nem lehetnek fél évvel korábbiak, mint a beülti kezdés.
Maga a transfer TB támogatott, de a gyógyszereknek, injekcióknak húzós az ára....ezt embere válogatja, hogy mennyi, attól függ, milyen protokollt kapsz.
Én long protokollos voltam, ami azt jelenti, hogy az előző ciklusom 21. napjától kezdtem a szurizást, és magát a stimut. Ha csak ezeket számolom, akkor kb. 150.000-nél tartunk, de hát ez csak a gyogyi.
Az utazást, a vitaminokat nem számoltam.
Köszönöm a drukkokat, de mondjuk nega a tesztem....:(
Ezért is tettem fel a kérdésemet.
Első vagyok.
Hanyadik napon vagy? A mensitől vagy a beültetéstől...
Ha biztosat akarsz, tényleg ugorj be az SZTK-ba vérvételre, az eszembe se jutott, de egy kedves válaszolónak igen!
Az biztosat mond és nem kell aggódni tovább...
Most vagyok ET+8 , 5 napos embrikkel....tehát 13. dpo.
Tudom, már két napja v.v.-en gondolkodom, de sajna ahhoz is beutaló kell....nálunk nincs v.v., csak 3 hetes UH.
Szerintem az, hogy 5 naposak voltak az embrik, nem jeletni, hogy 13. dpo-snak számítasz, hiszen a beültetés után kezd el HCG-t termelni a szervezet. Így viszont a 8. DPO-n csak extra érzékeny teszt jelezne. Nekem a CB-m volt 9. DPO-n nagyon halovány. Szóval még semmi nincs veszve :)
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!