Ha nagyon keves a menstruaciom akor azer nem esem teherbe?
Rovidek a ciklusaim de nem mindig volt igy
31 naposrol. Kb.22-23. Napra rovidult.
Ha minimalis es rovid is gondolom h nincs peteeres es vekony a mehnyalkahartya?
Mas igy teherbe tudot esni?
35/ N.
Maga az, hogy rövidebb a ciklusod, nem ok arra, hogy ne ess teherbe. A 22-23 nap normális hosszúságú. Úgyhogy rendes peteérésre van idő alatta.
Ha mostanában és hirtelen történt ez a változás, akkor jelezhet hormonális változásokat, amiket a nőgyógyász fel tud deríteni, és meg tudja mondani, ez az ok, vagy sem.
Nekem 21 napra járt a ciklusom világ életemben, és teherbe tudtam esni.
Szia,
Mindenkinek más mennyiségű, nincs előírva, hogy mennyinek kell lenni.
Nekem is változó volt, volt amikor 8-9 napig erős majd a következő pedig csak 1-2 "valami". Egy jó doki be tudja állítani a menstruációs zavarokat rendesen, nekem is így történt és sikerült.
Sok sikert kívánok és mihamarabbi pozitívat!
20 hkm
Még a peteérés sem garancia a terhességre, ha hormonális gond van, akkor simán el lehet vetélni, ha egyáltalán összejön.
Ha régen nem ilyen volt, ne haragudj, baromi nagy felelőtlenség volt nem menni dokihoz. A változás jelent valamit.
Koszonom szepen a valaszokat.
Voltam dokinal sot mutet utan vok lassan harom honapal.endometrozis volt.hashartya osszenovesem volt es petefeszek benoves.
A dokim azt mondta h most ossze kell jonie a babanak .de sajnos meg mindig nem! Sot a ciklusom is rovid lett es nagyon keves.anyira el vok keseredve h meg mindig nem esem teherbe ;-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!