Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nagyon keves a menstruaciom...

Ha nagyon keves a menstruaciom akor azer nem esem teherbe?

Figyelt kérdés

Rovidek a ciklusaim de nem mindig volt igy

31 naposrol. Kb.22-23. Napra rovidult.

Ha minimalis es rovid is gondolom h nincs peteeres es vekony a mehnyalkahartya?

Mas igy teherbe tudot esni?

35/ N.

2014. febr. 14. 09:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Maga az, hogy rövidebb a ciklusod, nem ok arra, hogy ne ess teherbe. A 22-23 nap normális hosszúságú. Úgyhogy rendes peteérésre van idő alatta.

Ha mostanában és hirtelen történt ez a változás, akkor jelezhet hormonális változásokat, amiket a nőgyógyász fel tud deríteni, és meg tudja mondani, ez az ok, vagy sem.

Nekem 21 napra járt a ciklusom világ életemben, és teherbe tudtam esni.

2014. febr. 14. 09:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg a nőgyógyászodtól? Nem feltétlenül van gond, de csak ő tud, és ő fog neked okosat és megbízhatót mondani.
2014. febr. 14. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Mindenkinek más mennyiségű, nincs előírva, hogy mennyinek kell lenni.

Nekem is változó volt, volt amikor 8-9 napig erős majd a következő pedig csak 1-2 "valami". Egy jó doki be tudja állítani a menstruációs zavarokat rendesen, nekem is így történt és sikerült.

Sok sikert kívánok és mihamarabbi pozitívat!

20 hkm

2014. febr. 14. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:
30 éves vagyok, 21-23 naposak voltak a ciklusaim és 4-5 napig tartott a menstuációm, most pedig 10 hetes kismama vagyok. Szóval a rövid ciklusok nem azt jelentik, hogy nincsen peteérésed. Próbálj meg egyszer ciklus közepén nőgyógyászhoz menni, ő akkor ultrahangon meg tudja nézni, hogyan alakul a peteérésed.
2014. febr. 14. 09:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Még a peteérés sem garancia a terhességre, ha hormonális gond van, akkor simán el lehet vetélni, ha egyáltalán összejön.

Ha régen nem ilyen volt, ne haragudj, baromi nagy felelőtlenség volt nem menni dokihoz. A változás jelent valamit.

2014. febr. 14. 09:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat.

Voltam dokinal sot mutet utan vok lassan harom honapal.endometrozis volt.hashartya osszenovesem volt es petefeszek benoves.

A dokim azt mondta h most ossze kell jonie a babanak .de sajnos meg mindig nem! Sot a ciklusom is rovid lett es nagyon keves.anyira el vok keseredve h meg mindig nem esem teherbe ;-(

2014. febr. 14. 09:43
 7/7 anonim ***** válasza:
A műtétek után változott nekem is a cikluss hossz. Szerintem nagyon rágörcsölsz a témára. Nyugodj meg összejön, ha a doki is azt mondta, hogy nincs fizikai akadálya. Most már csak te/ti jelenthetitek a lelki akadályokat.
2014. febr. 14. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!