25 éves vagyok. Nincs menstruációm 3 hónapja. Teherbe lehet így esni?
voltam. nem lát terhességet, tesztek negatívak stb..
vérzést meghozó tablettát augusztusban kaptam. abban a hónapban meg is jött miatta. aztán októberben csak úgy magától volt egy vérzésem. aztán semmi. pedig már január van.
köszi szépen a válaszokat:)
bele se merek gondolni ha pl én nem olyan típus vagyok aki rosszul van terhesség alatt, akkor mikor venném észre? Ha már megrúgott?:D
csinálhatok havonta terhességi tesztet is, de az meg kicsit költséges lenne:)
Igen,lehetsz terhes.
Mindenkeppen ki kene vizsgaltatnod,hogy mert nem jon meg,mert ilyen idosen mar reg be kellett volna allnia a menstruaciodnak.Ha a nogyogyaszod nem foglalkozik a dologgal erdemben,akkor keress masik orvost.Lehet PCOS vagy barmilyen mas hormonalis problema,amit kezelni kell.
Én 6-8 hetente menstruáltam, volt, hogy még ritkábban, de a peteérést mindig észleltem. Te felismered magadon a peteérés jeleit? Mert ha igen, akkor van esély a teherbe esésre. Mióta tart ez az állapot? Előtte rendszeres volt a vérzésed?
A terhes tesztek között egyébként van olcsó, de megbízható is. 500 ft alatt is találsz.
Anyukàm 12 èvesen menstruàlt először, 14 èves volt mikor rlmaradt, ès így is meglettem , utànam fèl èvig beàllt majd megint semmi, de lett egy öcsèm így is....
Most lép vàltozó korba megint megvan....
tudjuk mi a probléma (hormonális) és kezelve is van gyógyszerekkel. Minden értékem normális így. A pajzsmirigy és a prolaktin is. (ezek voltak magasak) 2 éve gyógyszereznek..
a vérzésem több mint másfél éve ilyen. eleinte csak 1-1 hónap maradt ki néha.
Mostanság meg úgy hogy március kimaradt, májusban volt vérzés, majd június júliusban nem. Augusztusban kaptam vérzésre gyógyszert, akkor megjött. Majd majd októberben megjött, aztán óta megint semmi.
Doki azt mondta ha szedem a gyógyszereket, vissza fog állni, de hogy ehhez mennyi idő kell azt nem tudja.
Nekem még az jutott eszembe hogy talán fogynom kéne? Túlsúlytól lehet hogy így elmarad a vérzés? 179 centi és 70kg vagyok. A doki nem mondta hogy fogyni kéne...
2.vagyok.
Ovulációs tesztet próbáltál már használni? Lehet venni vaterán nagyon olcsón.
Szerintem nem vagy "kövér" nem hiszem, hogy fogynod kéne emiatt. Magas is vagy, 70kg nem olyan sok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!