Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon halvány pozitív terhess...

Nagyon halvány pozitív terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Holnap kellene megjönnie a mensesemnek, ma teszteltem, nem első vizeletből, hanem másodikból délleőtt, és ez lett az eredmény. Szerintetek pozitív, vagy csak odaképzelem a nagyon halovány tesztcsíkot?

[link]

Egy óra múlva ilyen (tudom időn túli, de megnéztem):

[link]

2014. febr. 13. 10:43
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Köszi :)

Ne legyen benned a félsz, csakis pozitívan gondolkodj :) Párocskád tudja már a jó hírt????? Esetleg mára tartogatod Neki Valentin napra????

Mondjuk én is barnáztam picikét az előző két babával, most pedig nem :)

Én is paráztam azért, hiszen 8 évig vártunk a 3.babára, de tényleg nem szabad :) Nalad is minden rendben lesz!!!!

Ha tesztelsz délután, akkor mutasd ám meg :)

2014. febr. 14. 10:03
 32/40 A kérdező kommentje:

A 8 év az nem semmi idő, de látod beérett a gyümölcse a várakozásnak :)

Próbálok nem agyalni és a kislányommal foglalkozozm úgyis mindig, majd alakul. :)

Persze, jövök vele délután is.

2014. febr. 14. 10:07
 33/40 anonim ***** válasza:
Jesszus, mennyi teszt egy nap alatt! :D Ezek mind szép pozitívak, gratulálok, ne aggódj! Ott a picid a pocakodban! :) Pihenj, amennyit csak tudsz, ne idegeskedj, az nem tesz jót! :)
2014. febr. 14. 10:36
 34/40 A kérdező kommentje:

Köszi :) Remélem igazatok van! Tegnap délelőtti (nem első pisiből) 5 különböző tesztet használtam el ma hajnalig.

Még ma délután veszek egy 6. és 7. verziót, és holnap elhasználom őket, remélem nem jön meg! Icicpici világosbarna van, de nem minden pisinél.

2014. febr. 14. 10:57
 35/40 A kérdező kommentje:

Most nem tudom mi van.

Vettem egy Gabrielt, negatív. Ha nagyon akarom, látom, de nem veszem inkább számításba.

Másik Intimed dm-es, az ilyen lett:

[link]

Egy leheletnyi világosbarnás-rózsaszínes van, semmi más. Nem is érzek semmit.

Digi CB-t tartogatom...

2014. febr. 14. 15:57
 36/40 A kérdező kommentje:

Nem bírtam ki, kész a Clearblue:

[link]

:))))))

2014. febr. 14. 16:14
 37/40 anonim ***** válasza:
:)))
2014. febr. 14. 17:13
 38/40 anonim ***** válasza:
Nalátod! :D Most már aztán tessék elhinni, vigyázz magadra, jó babavárást! :)
2014. febr. 14. 21:43
 39/40 A kérdező kommentje:
Köszi, majd 2 hét múlva megyek dokihoz, addig izgulás... A csík erősödött, picit halványabb csak, mint a tesztcsík.
2014. febr. 18. 09:52
 40/40 anonim válasza:
Mar joval a kerdes utan irok ,de enis hasonlo cipobe jarok vegulis baba lett belole?orulnek ha irnal..
2015. máj. 15. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!