Nagyon halvány pozitív terhességi teszt?
Sziasztok!
Holnap kellene megjönnie a mensesemnek, ma teszteltem, nem első vizeletből, hanem másodikból délleőtt, és ez lett az eredmény. Szerintetek pozitív, vagy csak odaképzelem a nagyon halovány tesztcsíkot?
Egy óra múlva ilyen (tudom időn túli, de megnéztem):
Ide figyelj te Nő :)
Hát hidd már el :) ez baba!!!
Annyira örülök!!! szívből gratulálok!!!!
ÉS ha tovább barnázol, futás a doki, mert progi pótlás kell!!!!!!!!!
Köszi Te Nő! ;) :)
Még veszek ma egy digitális ClearBlue-t.
Jól tudom, hogy az 10-es, tehét biztosabbra kimutatja, mint a 25-ösek? Ez mind 25-ös volt, amiket ellőttem.
Csak még azt nem tudom, várjak-e vele reggelig, vagy lőjjem el délután. :)
Hajnalban és most reggel volt egy icipici barnás-rózsaszínes maszatom, azóta semmi, remélem nem is lesz...
A kislányunkkal is barnamaszatoltam egy kicsit azon a napon, mikor meg kellett volna jönnie. Na ez most ma van. :)
Szerintem felesleges újabb tesztet venni. :)
Én megvártam, hogy kimaradjon a havi (hétvégére esett), majd hívtam az orvost, akivel megbeszéltük az első UH időpontot kb. 2 héttel későbbre.
Igazad van:) Csak ismerem magamat, hogy úgysem bírom ki.
Ha ma sem, és holnap se jönne meg, felhívom a dokimat.
Bár úgy lenne:)
Ha megnyugtat, nyugodtan vegyél digitális CB tesztet, Én is vettem :)
Minden héten vettem, hogy lássam, fejlődik-e a babám.
Sorban írta ki hétvégeken, hogy +1-2, +2-3, 3+
Szóval jó volt nézegetni.
Szerintem mindenképpen reggeli pisiből csináld meg a digitális tesztet is.
Amúgy pedig a CB teszt is 20-as érzékenységű, nem pedig 10-es.....
(a Nő :)
A Nőnek:) :
Na én is ilyen vagyok... :) A kislányunknál 9 tesztet csináltam, 3 naponta, míg a doki nem látott. :))
Semmit nem érzek, se cicifeszülés, se étvágy, se gyakoribb pisiinger, se hasgörcsi-szurka, semmit.
Előző terhességemnél se volt semmi tünetem, csak az álomkórság, de most még az sincs.
Remélem kibírom reggelig a CB-vel és a mensi se rontja el az egészet.
Milyen mensiről beszélsz???? Azt felejtsd el jó pár hónapra :) volt, nincs !!!
Baba van :)
Az előző két terhességemnél nagyon rosszul voltam, iszonyat sokat hánytam, de most ezzel a babával az ég világon semmi tünetem nincs :)
Gratulálok a 3. babához! :)
Egy leheletnyi világosbarnám van, remélem nem gáz.
Délután megyek tesztet venni, veszek egy Gabrielt, ami a kislányomat mutatta ki, és egy digi CB-t holnap reggelre.
Azért még bennem van a félsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!