6 nappal az aktus után sűrű fehér folyás, ez mit jelent?
Semmit.
Aktus után 6 nappal még semmi nincs (egyébként is 5 napnál jársz).
Beágyazódás 7.-10. napon kezdődik csak.
Egyébként is még túl korán voltál a ciklusodban, hogy esélyes legyen (kivéve ha ritka rövid szokott lenni a ciklusod).
A krémes fehér folyás még nem a legtermékenyebb nyák. Nem utal ovura.
"Rövid szokott lenni a ciklusom, és mindig nagyon kevés."
A ciklusod hogy lehet kevés?
A ciklus NEM a vérzés időtartama!
a sűrű fehér folyás tudtommal a hüvely közegének (ph) megváltozására utal. Általában gombás fertőzés okozza, amelyet nem feltétlenül szexuális úton kapsz, hanem akár wc-n, fürdőben, vagy arra érzékenyek pl. antibiotikum szedése után (pl én mindig).
Használj intim mosakodógélt (Lactacid Femina vagy Sába, áruházakban megtalálod) ezek visszaállítják a hüvely természetes közegét, akár rendszeresen is nyugodtan használhatod. Más az összetétele mint a tusfürdőnek, szappannak, jobb a hüvelynek.
Ha viszketés jelentkezik, vagy égető, piros érzés akkor biztos hogy gomba, arra pedig a Canesten Combit javaslom, nekem mindig 2 nap alatt elmúlik, a párodnak pedig canesten krémet, ha esetleg nála is jelentkezne.
Nem a vérzés időtartalma kevés, hanem a MENNYISÉGE....!!!!
Utolsó: Ahányszor használtam intim mosakodót mindig az után volt folyásom. Nem viszket, nem csíp, semmi...
De szerencsére már elmúlt.
Akik normális választ írtak, és tényleg segíteni akartak azoknak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!