A joghurtos tampont hogyan kell használni?
Czeizel Endre az ecetes-vizes hüvelyöblögetést ajánlotta, de sokan a joghurtos tampont javasolják, hogy a savasabb közeg miatt a "csajos" spermák maradjanak életben. Mivel tusolónk van csak itthon, és nincsen hüvelyöblögetőm sem így a tamponos megoldás lenne a könnyebb.
De mennyire kell joghurtosnak lennie? Milyen mélyre kell felhelyezni? Mennyi ideig kell fenthagyni? Az eltáolítása után mennyi idővel kell együtt lennem a férjemmel?
Ne haragudj, de az semmit nem jelent, hogy te valamiről hallottál-e vagy sem. Ezt a "beteg ötletet" orvosok (is) ajánlják, mitn az egyik legtermészetesebb gyógymód:
A nem pasztőrözött joghurt tejsavképző baktériumokat tartalmaz, melyek segítenek a hüvely savas környezetének stabilizálásában. Továbbá tartalmazza a Lactobaccillust, mely segít az intim flóra helyreállításában.
Joghurtot se eszem többet...:-/
Te meg nyomd csak fel magadnak!
Kedves utolsó! Tudtad-e, hogy az ajakrúzs és a végbélkúp alapanyaga ugyanaz? Akkor gondolom a rúzs is undorító, ugye?
Az meg kit izgat, hogy te eszel-e joghurtot? Gondolom eddig sem táplálkoztál túl egészségesen, ha szellemileg ennyire szint alatt vagy.
Csak annyira vagyok szint alatt, mint a kérdésed és te magad!
De mondom,nyomd csak fel!
Kíváncsi vagyok mi lesz a következő! Túró? Sajt?
Nem hiszem el, hogy képes vagyok válaszolni a hülyeségeidre...
Kedvesem, mielőtt osztod az észt, kicsit járj utána a dolgoknak, és akkor nem csinálsz magadból ekkora hülyét mindenki előtt!
Mellesleg a te gyermeteg lelkületedet bizonyítja az is, hogy képes voltál visszanézni ide, hogy hú vajon mit szóltam a kemény, odavágos kommentedre. :)
Butuskám... :)
Gondolom alig múltál 13, és dugiban a paplan alól netezel a telefonodról, nehogy anya-apa észrevegye! :D
:-D
Tedd fel a joghurtot, attól megnyugszol!
Szia. Én is hallottam már róla, de én hüvelyflóra helyreállításra, kisebb fertőzések kezelésére ismerem.
De találtam egy kérdést ugyan itt, hátha segít:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__28228.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!