SOS! Ha beágyazódási vérzést sejtek, akkor hány nap múlva érdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 19:38
2/9 anonim válasza:
Nekem a beágyazódás utàn 8 nappal, a nemvárt után 4 nappal 10es érzékenységű teszttel lett halvány pozitív.
3/9 anonim válasza:
Nekem a nem várt előtt 3 nappal lett pozitiv.
Szerintem annál hamarabb nem érdemes!
De tényleg a nem várt napján a legjobb.
Ha vannak egyértelmű jelek, akkor esetleg 1-3 nappal hamarabb csinálhatsz.
Drukkolok!
4/9 anonim válasza:
En is beagyazodasi verzest gyanitottam, mar 8 napja volt. Mára nem vartam, nem jott meg, de a teszt teljesen negativ..
5/9 anonim válasza:
Vérzéstől számított 8 nappal, nem várt előtt egy nappal halvány két csíkos teszt :-)
6/9 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Hogy vagy?
Mikor tesztelsz? :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, megvagyok: azóta semmi köztes vérzés/barnázás, ami eddig jellemző volt. Egyéb tünetem nincsen. 21-ére nem várom, szerintem aznap tesztelek, ha nem jön meg, de szinte biztos vagyok benne, hogy nincs baba. A PCOS kezelése közben esetlegesen fellépő össze-vissza peteérésre apelláltam, de sztem inkább nem ringatom magam hiú ábrándokban :D Mindenesetre ha lesz eredmény, beszámolok.
2014. febr. 14. 15:40
8/9 anonim válasza:
Kedves kérdező! Lett baba? Vagy megjött ? :(
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést! Nem jött meg, de baba sincsen (eddig). Ismét rendetlenkedik a ciklusom. De nem adjuk fel, minden új hónap egy új remény :D
2014. febr. 24. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!