Beágyazódási probléma?! (magyarázat lent)
Figyelt kérdés
Kilenc hónap sikertelen próbálkozás után a héten tudtam meg hogy mióma(3cmes) van a méhem hátsó falán. Az orvos nem volt túl bizakodó, azt mondta nagyon nehéz lesz, mert általában a hátsó falba ágyazódik be. A kérdésem az lenne, hogy vannak olyanok, akik tudják, hogy nekik nem a hátsó falba ágyazódott be? Köszi a válaszaitokat, bármi érdekel.2014. febr. 7. 13:34
2/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem javasolja, mert a falban van, nem rajta, és ha műtenék seb lenne a helyén, ahova ugyanúgy nem tudna beágyazódni sajnos.Ezért is tettem fel a kérdést, mert az orvos nagyon szűkszavú volt ezzel kapcsolatban. Amikor kérdeztem, hogy akkor nincs is remény, azt mondta, az mindig van...hát ez meg nem sok...ezért érdekelnek konkrét tapasztalatok.
2014. febr. 7. 13:45
3/10 anonim válasza:
Jajj, imadom az ilyen orvosokat. Ezzel a valasszal nem vagy kisegitve...
Szerintem beszelj tobb orvossal is, a tapasztalataim alapjan megeri. Mar csak azert is, hogy hatha biztosabbat/tobbet tudsz meg errol.
4/10 anonim válasza:
Miómáról nincs tapasztalatom, beágyazódásról tudom írni, hogy egyik gyermekem hátsó falon, a következő pedig mellső falon tapadt meg.
6/10 A kérdező kommentje:
5os válaszolotol kérdezem, hogy miről van szó pontosan? Mit jelent avivazni?
2014. febr. 7. 20:34
7/10 anonim válasza:
egy torna, elvileg el lehet vele mulasztani a miómát. A tiéd még kicsi, a helyedben megpróbálnám. Van a könyvhöz torna, de szerintem abból nem lehet megtanulni, érdemes elmenni egy betanító órára, már az egész országban vannak oktatók
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Az a baj,hogy nem otthon élek.De utàna nézek interneten.
2014. febr. 8. 14:39
9/10 A kérdező kommentje:
Hatha valaki rakeres...azota megszuletett a kicsi lanyom...es!!a mioma a terhesseg alatt felszivodott!
2015. dec. 1. 21:48
10/10 anonim válasza:
ezeket hívjuk csodáknak....ha egy baba akar jönni az jön is :) Gratulálok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!