Ha peteérést néznek uh-val az hasi vagy hüvelyi szokott lenni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 15:46
1/4 anonim válasza:
hüvelyi. Azokban a rendelőkben ahol van hüvelyi uh már mindig csak azt hazsnálják béármi a gond. sokkal pontosabb sokkal jobban lehet látni a dolgokat. hasit csak terhesség elörehaladtával használnak már csak a nögyógyászaton.
2/4 anonim válasza:
OFF: Soha semmihez nem engedtünk hüvelyit a férjemmel (mindketten orvosok vagyunk), mindig hasival nézték először, és lám, mindig tökéletesen látszott. Elavult protokoll a hüvelyi uh terhességben, csak akkor kell hozzányúlni, ha nagyon béna a kép hasi transzducerrel.
ON: peteérés is látszott nekem hasin, de olyankor többnyire tét nélküli a meccs, szóval gyakran hüvelyivel nézik.
3/4 anonim válasza:
Hát nekem hasin még a policisztákat sem nagyon látták mert nem olyan súlyos több orvos több gépen is nézte. hüvelyin még én is láttam őket.
4/4 anonim válasza:
Nekem az is latszott a hasin. Gepfuggo is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!