Milyen elhelyezkedesu a méhlepény? - babavaroktol kérdezem de Írjatok akkor is ha már megszuletett a baba.
Figyelt kérdés
olyanok is irjanak akiknek tobb gyermekük is van és tudják. Nekem egy kislanyom van a mehfal hátsó falan ahyazodott be, ott volt a méhlepény. Mioma miatt ez most nem lehetséges ezért tettem fel a kérdést.Koszi mindenkinek ha megirja nekem.2014. febr. 8. 22:45
11/19 A kérdező kommentje:
Az azt jelenti hogy császár kell miatta?
2014. febr. 9. 21:58
12/19 anonim válasza:
Első baba hátsó fali, 2. baba melső fali volt.
13/19 anonim válasza:
10-es vagyok.
A 32. hétig remény, hogy feljebb húzódik, ha akkor az ultrahangon még mindig fedi, akkor programozott császár lesz. Félek a császártól, erre a lepény dologra végképp nem számítottam.. Most vagyok a 19. héten, úgyhogy van 3 hónapom reménykedni. :)
14/19 A kérdező kommentje:
Tizes.Az még sok idő akkor még feljebb mehet.A válaszokból úgy tunikt jobbak az esélyeim mint ahogyan gondoltam a beagyazodast illetoen.
2014. febr. 10. 21:51
15/19 anonim válasza:
Mindháromnál hátsó fali volt.
16/19 anonim válasza:
szia! Mellső fali. Kisfiúnk lesz, 22 hetes kismama
17/19 anonim válasza:
6.vagyok.
most hatul van a lepeny
18/19 anonim válasza:
10-es vagyok! Köszi a biztatást, képzeld hétfőn az uh-on (19. hetes) már jó helyen volt a lepény. Hihetetlen, hogy ilyen gyorsan ennyit nőtt a méhem. :) :)
19/19 A kérdező kommentje:
Sikerült:-) 12 hetes vagyok, mellső falon tapadt
2014. ápr. 27. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!