Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baratommal 8 napja voltunk...

Baratommal 8 napja voltunk egyutt nem vedekeztunk lehetseges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
azota erosebb fajast erzek a mehemnel reggelente hanyingerem is van faradekony is vagyok..de azt mondtak hogy 8 nap utan meg korai lenne a teszt..mikor lenne erdemes?
2014. febr. 7. 22:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csinálják a gyereket a nagyvilágba, úgy,hogy anyagi háttér nulla. Ehhez van ész.
2014. febr. 8. 16:22
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Ne támadjátok már le szegényt! Én is abortusz ellenes vagyok és kivagyok azoktol a kérdésektől, hogy "nem vedekeztünk terhes vagyok mi a menete egy abortusznak" de már nem tud mit csinálni megtörtént hibázott és nem is tudjuk, hogy elvetetné e én kérdeztem, hogy szeretné e a babát de nem válaszolt rá!
2014. febr. 8. 16:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem csak őt hanem a többi ilyen felelőtlent is. Szét tenni a lábakat ahhoz nem kell sok ész de védekezni nem tudnak. Aztán jön a kétségbeesés.
2014. febr. 8. 17:13
 14/15 A kérdező kommentje:
mar valaszoltam hogy nem szeretnenk babat mert meg eleg korai lenne...
2014. febr. 9. 23:21
 15/15 anonim válasza:
Gratulálok, gyereket nem akartok akkor mért nem védekeztetek? Hogy lehet valaki ilyen felelőtlen idióta?
2014. febr. 10. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!