Szerintetek terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Jan. 30-án összedörzsöltük a barátommal ami kb. 1 percig tartott és ő nem élvezet el, és menszim rá 3 napra megjött rendesen ugyan addig tartott állaga minden olyan volt mint szokott. Menszimmel kapcsolatban csak annyi hogy nyáron jött meg elsőnek aug. 30-án és úgy volt hogy minden 3. hónapban kimaradt szóval nem csodálkoztam hogya a legutóbbi nem jött meg de a szokásos tünetek megvoltak mint szoktak. A terhességgel kapcsolatban meg csak annyit hogy nem érzek semmi tünetet.2014. febr. 7. 16:01
1/4 anonim válasza:
kár, hogy nem lehet értékelni a kérdéseket...
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Megkérdezhetem hány éves vagy?
3/4 anonim válasza:
Könyörgöm, miért nem lehet előbb tájékozódni a teherbeesésről, mielőtt valaki szexelni kezd? Miért olyan nagyon nehéz ez???
Kedves kérdező! Akkor lehetsz terhes, ha sperma jut a hüvelyedbe. Jutott? Nem! Akkor?
4/4 anonim válasza:
Hát ha még csak tavaly nyáron jött meg először,akkor elég fiatalka lehetsz.Inkább még a tanulásra koncentrálj,ne az összedörzsölésre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!