Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély a terhességre?

Mennyi az esély a terhességre?

Figyelt kérdés

Tünetek: peteérés összes fizikai tünete, egyszeri barnázás, pozitiv lh teszt, hasszurka, derékfájdalom. Egyszeri barnázás az esetleges beágyazódás idejében. Hasszurka, derékfájdalom, szédülés, fejfájás.

Illetve ne röhögjetek, én soha nem voltam semmilyen szituban izzadós, kiadós edzés után sem. De tegnap háromszor mentem zuhanyozni.. Bocs, de nekem ilyen tényleg nem volt soha.

A pozitiv lh teszt napján együtt voltunk, másnap is.

Tudom, hogy senki nem tudja megjósolni, de szerintetek okkal gyanakszom terhességre?

Vasárnapra nem várom, ma reggeli teszt negatív.

2014. febr. 6. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem jó esélyed van rá, de most még felesleg a teszt. jövő hét közepe felé próbálkozz, reggeli vizeletből.
2014. febr. 6. 10:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja és nem bemagyarázom a tüneteket, mert nem akartam figyelni semmit, meg ovutesztelni, csak azért kezdtem el figyelni a dolgokat, mert volt az a barnázás.
2014. febr. 6. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy a menstruációd előjelei ezek most. Ha nem jön meg időben, akkor csinálj majd tesztet, szerintem még korai aggódni.
2014. febr. 6. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem is esélyes, én szintén vasárnapra nem várom és mai tesztem negatív (sejtettem, de egy próbát személy szerint nekem is megért) :)

Van kedved együtt izgulni?

Hasszurka, derékfájdalom nekem is van, bár én soha nem barnázom. Se ovuláció idejében ,se mensi előtt. (ha megjön, nincs előtte barnázás és lacafaca, megjön és kész)

Melleid fájnak? Azért kérdezem mert nekem menstruáció előtt mindig vagy egy héttel idegölően fáj, de most csak érzékenyek és tapintásra, "nyomásra" fájnak.

Sok sikert és feltétlen írj hogy mi a helyzet! :)

2014. febr. 6. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Lehetséges, nekem hasszurka van meg most is pedig en 2 napja nem vártam es nem is jott meg :)

De en teszteltem 2 nappal a nem várt előtt pozitívat. Szerintem max szombaton vagy vasarnap tesztelj, annál hamarabb nem erdemes mert lehet ál negatív is.

Nekem 1 héttel hamarabb jelentkeztek tünetek a nem várt elott: hányinger (csak 2-3 napig), sűrűn éhes voltam éjszaka is. Álmossag (2 napig) szédültem is egyszer.

2014. febr. 6. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! :)

Nekem is hasonló tüneteim vannak, nekem mondjuk kedden kell csak megjönnie, de én sem mesélem be, mert nem is vezetem soha, hogy mikor esedékes a havi, a hőmet sem nézem soha, és a görbéket se (azt sem tudom, azt hogy kell nézni) Ami nálam még nagyon furcsa volt, hogy olyat kívántam meg, amit még életemben nem is kóstoltam. Én is teszteltem ma reggel, negatív lett.

2014. febr. 7. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!