Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély a terhességre,...

Mennyi az esély a terhességre, ha a mensi elmúlása utáni 3. vagy 4. napon volt az aktus?

Figyelt kérdés
Köszi előre is!
2014. febr. 4. 16:08
 1/9 anonim ***** válasza:
A mensi elmúlása utáni 3. vagy 4. nap, az a ciklus 9. napja körül van. Az én kisfiam 6. napon fogant. De a spermiumok 5 napig életképesek. Tehát simán lehetséges.
2014. febr. 4. 16:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem. Sajnos nálam az a helyzet, hogy nem szeretnék babát, csupán kiszakadt az óvszer. Utána gyorsan próbáltam kimosni magam ,de tudjuk, az mennyit ér...
2014. febr. 4. 16:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát, nem bíztatlak. 72 órás tabi?
2014. febr. 4. 16:13
 4/9 A kérdező kommentje:

A falu egyetlen patikájában nem tudtam beszerezni. Erről is külön tudnék mesélni elég sokat, de nem ez a lényeg.

Azért még nem tuti, hogy terhes vagyok, ugye? 5 napja történt az aktus, és tegnap reggelre herpeszem lett, ami sosem volt. Itt olvastam, hogy akár a terhességet is jelezheti :( Annyira ideges vagyok, de még hiába tesztelnék... :(

2014. febr. 4. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, persze, hogy nem tuti. De jó esélye van. Reméljük a legjobbakat. Most már mást nem tudsz tenni, mint várni. Drukkolok, hogy ne jöjjön be a 9. nap!
2014. febr. 4. 16:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :(
2014. febr. 4. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
A falu egyetlen patikájában nem tudtam beszerezni..... Ha már megpróbáltad beszerezni akkor minden bizonnyal volt recepted (igen ez vény köteles) és ebben az esetben a nőgyógyásznál is jártál (ő írja fel) de ha már ott jártál nem is értem miért nem kérdeztél rá erre?! Vagy esetleg azért annyira nem érdekelt a dolog,hogy felírass ilyet mert úgy,hogy majd azért mert itt azt írják nem lesz baba?
2014. febr. 4. 16:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem voltam nőgyógyásznál, kiadták volna vény nélkül is.
2014. febr. 4. 16:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Ma megjött! Tudom, hogy ez még nem jelent semmit, és ugyanúgy kell majd tesztelnem, de boldog vagyok :D Mensi elmúlása után teszteljek gondolom, ugye?
2014. febr. 15. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!