Mekkora az esély a teherbeesésre ha valaki esemény utáni tablettát vesz be az aktus után kb.48órával? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A ciklusom 15. napján voltunk együtt a párommal egyáltalán nem védekeztünk és kétszer is megtörtént a "baleset". Rá 48 órára tudtam csak felíratni az esemény utánit. Igazából nem lenne baj, ha teherbe esnék, csak vártunk volna vele még egy kicsit. Szerintetek mekkora rá az esély? Tapasztalt valaki hasonlót?2010. szept. 25. 10:14
1/1 anonim válasza:
Elég kevés rá az esély, hogy terhes lennél, mivel 72 órán belül bevetted az esemény utánit. Én egyszer a 3. napon vettem be, mégsem lettem terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!