Mensi előtt tünetek?
Figyelt kérdés
Napok óta fáj a fejem, folyamatosan éhesnek érzem magam, hányingerem van, fáj az alhasam. Arra lennék kíváncsi, hogy lehetséges, hogy a mensi elmaradása előtt már jelentkeznek a terhesség tünetei? normális válaszokat kérek. köszi :)2014. febr. 3. 22:12
1/4 anonim válasza:
Nekem mar mensi elött jelentkezett a terhesség összes tünete.Borzalmas fáradt voltam.Kívános.Hánytam reggel.Melleim feszültek.Már a teszt elött tudtam hogy terhes vagyok.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) azt kihagytam, hogy újabban feltűnően sokat eszem.
2014. febr. 3. 22:26
3/4 anonim válasza:
Én májkrémes kenyeret ettem.töménytelen mennyiségben...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :) az elmúlt két napban iszonyúan fáradt vagyok. Nem akarom bele élni magam, és nagyon izgulok. légyszi írjatok még tapasztalatokat! köszi :)
2014. febr. 4. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!