Nektek mikor lett pozitív a teszt?
Figyelt kérdés
Igazából az érdekelne, hogy a teszt egyik napról a másikra hirtelen erős pozitív lesz, vagy először csak irtó halvány, és erősödik?2014. febr. 3. 13:03
1/5 anonim válasza:
10. DPO-n lett nagyon halvány.
Igazán erős csak 1 héttel ez után lett.
2/5 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem erősödött, nem volt soha olyan látványos, aztán egy idő után nem teszteltem :D
27hkm
3/5 anonim válasza:
10. dpon, ami mint kiderült, a 20. dpo volt.... :D De még akkor is nagyon halvány volt, egy hétig kétnaponta teszteltem, és hááát, erősödött, persze, meg a végén már délután is jó erős volt, aztán a férjem megtiltotta, hogy többet vagyok, inkább vett tőlem vért, nézettünk egy hcgt, meg titokban egy uh-t is csinált a munkahelyén. :))) Én akkor lettem nyugodt, mert egy parás, dilis liba vagyok. :) Szóval olyan hiperdurva erősödés nálam nem volt, még bőséggel 100 fölötti hcg mellett sem (nem tudom mennyi volt már pontosan, lassan 3 éve történt).
4/5 anonim válasza:
10. DPO nagyon halvány, a nemvárt napján leugrott a pozitív jel...
Sok sikert :)
14hkm
5/5 anonim válasza:
Az első igazán látványos 7 hetesen a ferjem csak ekkor hitte el mert előtte 6 tesztet csinaltam mind iszonyat halvány volt és azt mondta hogy csak oda képzelem és csak késik hát nekem volt igazam!:-D:-:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!