Beültetés! Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Tökéletes peteérésem van,férjemnek spermaképe szintén rendben és 2 éve nem jön össze a baba. 2-3 hét múlva HSGre megyek,azután jön a beültetés. Kb 2,5 éve volt egy méhenkívüli terhességem azt feltételezi a doki hogy nem átjárható a petevezeték. Segítsetek hogy zajlik ez! Sok idő?Fáj? Pénzben? Illetve minden érdekel ezzel kapcs!2014. febr. 1. 19:35
21/21 Fehérarany válasza:
Én a második után mondtam a magán dokinak, hogy szeretnék kérni kivizsgálást, mert ez nem normális szerintem! Erre azt mondta, hogy fölösleges, szerinte ugyanis sárgatest hiány okozta a vetéléseimet. Oké, a tüneteim alapján lehet az is, de azóta az itteni dokimnak is mondtam, hogy mikor küld már kivizsgálásra minket, mire a válasz az volt, hogy fölösleges! Hát na.... magyar egészségügy! Akkor most a válaszokból arra a következtetésre jutottam, hogy keressünk fel egy meddőségi központot! Köszönöm a segítségeteket. Elég baj ez, hogy ennyire nem törődnek itt senkivel! Abortuszt meg ehhez képest sima ügy elintézni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!