Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beültetés! Tapasztalatok?

Beültetés! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tökéletes peteérésem van,férjemnek spermaképe szintén rendben és 2 éve nem jön össze a baba. 2-3 hét múlva HSGre megyek,azután jön a beültetés. Kb 2,5 éve volt egy méhenkívüli terhességem azt feltételezi a doki hogy nem átjárható a petevezeték. Segítsetek hogy zajlik ez! Sok idő?Fáj? Pénzben? Illetve minden érdekel ezzel kapcs!

2014. febr. 1. 19:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
HSG előtt van érzéstelenítő vagy valami? És a beültetés? Ezzel kapcsolatos tapasztalataitok?? Illetve annak költsége?
2014. febr. 7. 17:31
 12/21 anonim ***** válasza:
10-es vagyok! A HSG előtt nincs érzéstelenítés, annyira nem vészes. Igazából csak akkor fáj mikor a kontrasztanyagot nyomatják. A beültetés maga az ingyenes, az OEP támogatja az első 5 beültetést, de a gyógyszereket meg kell hozzá venned, az meg nem olcsó. De ez is egyéntől függ, hogy kinek milyen gyógyszerre, injekcióra van szüksége. A leszívást, bódításban vagy altatásban végzik, így az nem érzed, esetleg utána, hogy "valamit csináltak ott". A beültetés az kb. 5 perces művelet. Igazából olyan mint egy nőgyógyászati vizsgálat. Érzed h. történik valami, de nem fáj.
2014. febr. 7. 17:46
 13/21 A kérdező kommentje:
Sikerült neked így?
2014. febr. 7. 18:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok. A sikert csak akkor mondom, ha itt lesz a Babóca a karjaimban :), de a lombik h. sikerült e, az igen szerencsére elsőre, megtapadt. Most vagyok 22 hkm.
2014. febr. 7. 18:38
 15/21 A kérdező kommentje:
Már ez nagy eredmény és sok-sok egészséget kívánok neked! Le a kalappal a kitartásod előtt! Remélem én is végig birom ezt így csinálni. A beültetést megelőző injekcióknak azt hallottam komoly mellékhatásai szoktak lenni, vagy ez tévhit?
2014. febr. 8. 22:15
 16/21 Manka68 ***** válasza:

5 komoly stimum volt, nem volt semmiféle mellékhatás. :-)

Bár a párom szerint kissé hisztisebb voltam a szokásosnál. De szerintem csak az alap idegesség miatt, hogy jól mennek-e odabent a dogok.:-)

2014. febr. 9. 06:07
 17/21 Fehérarany válasza:
Sziasztok! Olvasgattam a történeteket! Az enyém annyi, hogy több mint két éve próbálkozunk kistesóval! Kétszer voltam terhes ezidő alatt, de 7-8 hetesen elvesztettem őket. A másodikat több mint egy éve úgy, hogy egy év alatt jött össze :( Így már több mint egy éve nem voltam terhes, de sehova nem küldenek, hiába mentem magán orvoshoz. Peteérésem az utóbbi hónapokban van, ultrahanggal igazoltan. Kérdezném, hogy ilyenkor már nem kéne mennünk valahova? Mikor lehet menni beültetésre? Vagy hogy van ez? Mert az orvos pont semmit nem mond! Egyik sem! Az idő meg telik...
2014. febr. 25. 14:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia.nekem a többedik baba jött csak 12honap utan ossze,a többiek elsőre.mi akkor mar a 6honap utan elkezdtünk kivizsgalasokra járni,vervetel stb.neked ezek nem voltak eddig?(3.es 21napi,tsh,férjed spermavizsg stb)szerintem az mar aktuális lenne!lombikra ezek nelkul nem mehetsz,kell hogy valami problémát találjanak,szerintem csak úgy nem lehet ra bejelentkezni..
2014. febr. 25. 15:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok ujra.a vetelesednek az okát amugy is meg kellene találni,különben ujra előfordulhat!
2014. febr. 25. 15:33
 20/21 anonim ***** válasza:

17.! A magándokik maguktól nem fognak elküldeni lombikra vagy hasonlóra. Esetleg véleményt adnak. Azt ne várd h. ők mondják majd ki hogy menjenek lombikra.

Ha úgy érzitek felkészültetek, jelentkezzetek be a hozzátok legközelebb eső meddőségi központba, vagy amelyik szimpatikus. A legelső alkalommal, úgyis teljes kivizsgálás történik, mindent elfognak mondani nektek. És elkezdik a kezelést. Hallottam olyan esetet, hogy nőt elküldték, petevezeték átjárhatósági vizsgálatra, hogy nincs e elzáródva. Átmosták neki, és természetes úton teherbe tudott esni, nem volt szükséges folytatni a lombikot.

2014. febr. 26. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!