E-vitamin babatervezésnél okozhat fejlődési rendellenességet, ha terhesség alatt is szedem?
Figyelt kérdés
E-vitaminos kérdésnél olvastam kommentnek nagy felkiáltójelekkel, hogy csak a pozitív tesztig lehet szedni. Igaz ez?2014. jan. 31. 15:24
1/6 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy csak egy esteben ajánlott szedni??? Akkor ha nem elég vastag anyáljkahűrtya, ha nincs iylen problémád akkor hátráltatja a teherbeesést, mert ha túl vastag lesz töle akkor azért nem tud beágyazódni. nekem egyébként nem vastagitott rajta amikor gyógyszer miatt vékoyn volt, kaptam rá gyógyszert és akkor már megvastagodott.
2/6 anonim válasza:
Nekem terhességmegtartás céljából kellett szednem, osztályvezető főorvos írta elő.
3/6 anonim válasza:
Majd a dokid megmondja, kell-e egyáltalán szedned terhesség előtt is. Egy nemvárt előtti uh-val rögtön megmondja mekkora a vastagság. Nekem pl. rásegítés nélkül is 18-20 mm volt, amire ha szedtem volna, sosem tapadt volna meg a petesejt.
21 hkm
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy tudom nemcsak a méhnyálkahártyát vastagítja meg, hanem a sejtek regenerálódásában is segít, gondoltam vetélés után nem árthat, ha 2 naponta beszedek egy 100mg-osat.
2014. jan. 31. 21:55
5/6 anonim válasza:
Inkább terhesvitamint szedj, abban is van e-vitamin, a kettő együtt csak akkor kell, ha a doki javasolja. Sok sikert!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 3. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!