Ha 25. -e és 30 között volt peteérésem, és ebből együttvoltunk 2x is akkor mekkora esélyem van?
Figyelt kérdés
26.án tojásfehérjés nyákom volt ,nem is kevés majdnem eláztam mikor uramra gondoltam!!
És 27.én nagyon fájt az alhasam bal oldala!!
2014. jan. 29. 22:15
2/10 Eufrozi válasza:
Nekem is 25-30ig volt esélyes a dolog és mi is kétszer voltunk együtt.Mi annyira nem vagyunk rágörcsölve a témára,úgy vagyunk vele,hogy ha jön jön,ha nem akkor sincs semmi gond.30 alatt szeretném az elsőt.Te hány éves vagy?És mióta szeretnétek babát?
3/10 A kérdező kommentje:
Igazad van,nagyon rá vagyok kattanva a témára.de az előző 2 gyerkőcünkkel is igy voltam!van már egy fiunk meg egy lányunk!Nyáron leszek 32.Akkor drukkolok majd mindkettönkért!Te mikorra nem várod?Én febr 10re,de mivel tuti nem bírok magammal előbb csinálok tesztet!szép napot
2014. jan. 30. 08:20
4/10 Eufrozi válasza:
Én február 13-ára nem várom:)Még 2hét van,hogy megjöjjön,de már most fájdogál a hasam:(Köszi szépen,neked is drukkolok!
5/10 Eufrozi válasza:
És Neked hamar összejöttek a gyerkőcök?Mennyi idő után lettél terhes?
6/10 A kérdező kommentje:
Hát ahogy oda játszottunk a párommal 2 alkalomból lett mindkettő!!
előtte pedig 6 évig semmi,pedig semmivel nem védekeztünk,ill megszakítással!!
2014. jan. 30. 20:48
7/10 Eufrozi válasza:
Ez nem semmi,igen mi is megszakítással csináltuk,kb.1 évig.Aztán 2-3 hónapja már rendesen csináljuk.És peteéréskor voltatok együtt,amikor összejött egyből?
8/10 A kérdező kommentje:
Na ezt látod sejtelmem sincs mivel akkor nem is érdekelt hogy mikor van pém .csak szeretkeztünk mert jó ,volt meg imádtuk egymást aztán közöltem a jóhírt!!
2014. jan. 30. 23:13
9/10 A kérdező kommentje:
Most néztem egy kalkulátort azt irja az ovum ma lesz!!
Hát akkor tuti nem jött össze ,nagyon szomoru vagyok!!
Mivel utolsjára 27.én voltunk és 27 e óta biztos nincs élő hímivarsejt!!!
Elkeseredtem!!!
2014. jan. 30. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!