Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon volt peteérésem? És ha...

Vajon volt peteérésem? És ha igen mikor?

Figyelt kérdés

[link] Png

Több éve próbálkozunk orvosi segítséggel, sajnos eddig egy vetélésen kívül nem sikerült semmi. Áprilisban lombik! De szeretnék reménykedni, hogy van esélyem a babára! Eléggé félek a lombiktól! :(

2014. jan. 20. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
nem jó a link nekem. hiába kijelölöm ami nem kék színű akkor sem.
2014. jan. 20. 17:46
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Bocsánat! Remélem most már jó lesz!

2014. jan. 20. 17:56
 3/7 Roberta77 ***** válasza:
Szerintem rossz helyre húzta be. nem lehet,hogy a 15.ciklusnap volt?!
2014. jan. 20. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Volt Laparod és Hsg-d is?
2014. jan. 20. 19:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, volt laparom! Mindenféle vizsgálat , sok gyógyszer. PCOS , Pajzsmirigy alulműködés, inzulinrezisztencia, súlyos D-vitamin hiány. (Ezek mind kezelve lettek már) Abszolút nem volt peteérésem. 5 inszemináción, egy vetélésen vagyok túl. Augusztusban kaptunk időpontot ez év áprilisi lombikra. Már nagyon várom, bár kicsit tartok is tőle. De nagyon szeretnénk már babát!

Eddig nem volt ilyen szépen emelkedő hőm, csak akkor amikor hormon injekciókat kaptam. Most Márciusig nem kell mennem nőgyógyászhoz, így nem követig nyomon, tényleg volt-e peteérésem.

2014. jan. 20. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:
14. napon volt. 8. dpo-n vagy.
2014. jan. 21. 13:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerintem is, nem tudom miért húzta be így. Mi lehetett az a hőleesés 18.-án?
2014. jan. 21. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!