Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor lesz pozitív...

Szerintetek mikor lesz pozitív? (kép)

Figyelt kérdés

Ma vagyok a ciklusom 13. napján. Pár napja már érzem h feszül a hasam és tompán fáj a jobb petefészkem körül.

A mai ovutesztem már elég erös,de még mindig nem pozitív. Mikor legyünk együtt???A mai katonák is versenyben lesznek már ha szexelünk? :)

[link]

2014. jan. 29. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem várj holnapig, az a tuti! :) Bár ez elég erős tesztnek tűnik. Ha kívánjátok egymást, akkor ne fogjátok vissza magatokat! ;-)
2014. jan. 29. 16:25
 2/5 FKKTorp ***** válasza:
Próbálkozni mindig érdemes, már csak az élvezet miatt is. :) És a kis katonák 3-4napig élnek ott bent. Holnap lehet már teljesen erős lesz. Lehet reggel is csinálhatnál, nekem akkor volt a legerősebb. Délután olyan mint neked az alsó, másnap reggel full erős, délután ugyanolyan mint előző nap délután. Másnap pedig full negatív.
2014. jan. 29. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem holnap mér pozi lesz! Én ma és holnap este is együtt lennék, dupla esély!
2014. jan. 29. 16:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Pont elfogyott az LH tesztem :S reggel így nem tudok tesztelni. De már máskor is volt olyan hogy este repedt meg a tüszöm és akkor nekem is a reggeli tesztem volt full pozi. Szóval szerintem ma összebújunk... :P meg holnap is ha úgy lesz kedvünk :P
2014. jan. 29. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Jobban jártok,ha kétnaponta vagytok együtt...
2014. jan. 29. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!